Neuvěřitelné, co se Miloši Zemanovi jako občanu povedlo. Nechme rozbory na pondělí z našeho pohledu, kdy zveřejníme dopis panu prezidentu Zemanovi.

 

To, co se dá jenoznačně popsat z prvního nástřelu: Miloše Zemana volila část, která by mu nikdy nedala svůj hlas. MY! A o to je to závažnější: odpor k Evropské unii stále stoupá. I tyto volby to potvrdily a konečně rok 2000 nám dává zadostiučinění: svoboda se vrací i přes děsivou masáž Člověka v tísni na naše děti ve školách, proti zvráceným tanečníkům u tyče Jakubům Jandům z Evropských hodnot a hlavně veřejnoprávním médiím v čele se zločinnou Českou televizí, která už v závěru ani svůj příklon neskrývala. Ta špína byla neuvěřitelná a ukázka, jak Evropská unie funguje nám bylo názorně předvedeno. Asi není víc, co dodat.

 

 

 V roce 2000 obsadil spacákový terorista Ruml Českou televizi a následně referendum dopadlo šíleně: svoboda na 18 let šla do...

 

77:23 pro vstup do Evropské unie

3446758 : 1010448

Pak Miloš Zeman vztyčil vlajku EU a my se Svobodnými protestovali

 

Pak Miloš Zeman zjistil že v Bruselu jsou tupci a začal se chovat jinak

Pak ho začal nenávidět Petr Kolář, Jiří Grygar, Evropské hodnoty i Brusel že otočil o 180% a MY uvěřili, že se svoboda začne vracet.

Pak v Parlamentu požádal pana Babiše, aby vyhnal SSM Šimona Pánka ze škol, který se tam vrátil po té, co my jsme komunistickou SSM a politiku ze škol vykopali. Bolševník, který se tam opět uchytil,  se musí vykopat celý a to je budoucí úkol.

 

A za to jste dostal i náš hlas - podmíněný, pane prezidente Zemane: vyhnat opět politiku ze škol, donutit děti, aby se začaly opět učit a ne politizovat na Masarykově univerzitě, když schází lidé na práci a tam se jich fláká desetitisíce. A věříme, že ho dodržíte!

A otevírat dveře do celého světa, nejen do zkorumpovaného Bruselu.

 

                Je rok 2018

 

 Víc nemůže (mimo bankovní rady) prezident státu dělat a komediální sliby Drahoše či Horáčka byla jenom hazardní nabídka pro hloupé gamblery.

 

A fraška na závěr: hymnu vítěze zpíval ten, co skončil na "posledním místě" a to je poprvé v životě. Inu morálka pana Drahoše už je asi v ... V Bruselu!

 

 A zde je důkaz

Člověk v tísni šíří bruselskou propagandu na našich školách - studentské volby 2017