Co mají tyto dvě lokality společného? Jsou to místa, kde korektní školství nutí pod pohrůžkou pokut a kriminálů do evropské inkluze, zatímco zoufalí a strachy šílení rodiče se tomu brání.

 

A mají důvod? Posuďte prosím sami.

Ústecko není jediným krajem v Česku, který s epidemií žloutenky dlouhodobě bojuje. Vysoce nakažlivá žloutenka typu A se na Ústecku rozšířila už v únoru loňského roku. Od začátku epidemie hygienici napočítali celkem 403 případů. Nejprve se objevila na základních školách a ve vyloučených lokalitách. Několik nových případů letos lékaři zaznamenali i na jedné ze základních škol v Karviné v Moravskoslezském kraji.

 

Loni v trebišovském okrese, kde žije přes 100 tisíc obyvatel, přibylo 115 nových případů onemocnění syfilidou. U dalších několika stovek lidí byla nemoc potvrzena již dříve. S ohledem na počet obyvatel je výskyt syfilidy v okrese až šestnáctinásobně vyšší, než je průměr v celé zemi. Hygienici uvedli, že zhruba sedm z deseti případů onemocnění se týká samotného města Trebišov, a to zejména oblasti, kde lidé bydlí ve špatných hygienických podmínkách. Podle slovenských médií jde o místní romskou čtvrť, ve které žije několik tisíc lidí. Mezi nemocnými jsou i nezletilí.

Vážně se syfilis šíří špínou? Zajímavá teorie, taková odvážná...

Dětská prostituce? Policie spekulace odmítá

List SME napsal, že syfilis se v regionu šíří i prostitucí. Slovenská policie odmítla spekulace o možné prostituci dětí a rozšíření nemoci připsala špatným hygienickým podmínkám.

Skoro vždy se jedná o pohlavní styk, jenom výjimečně se to může rozšířit kontaminovaným předmětem.

 

 

 

Za inkluzi by měla jít Valachová z ČSSD a ombudsmanka Šabatová za ČSSD do kriminálu!

 

Umíte si představit, že posíláte své děti do třídy (školy), kam násilím Valachová či Šabatová tyto nakažené umisťují? Strašné. Co tím tyto zrůdy sledují?

A v Brně se dokonce parta kolem "Žít Brno" těmto lidem vysmívá už jnom názvem, kdy připravuje byty pro tyto rodiny. Kam až ta hrůza dojde?

 

Zločin na dětech, zhodnotila ostřílená pedagožka první rok inkluze. A ...

Na východnom Slovensku zúri epidémia syfilisu, pribudli ďalšie prípady

http://www.ceskatelevize.cz/ct24/regiony/2392522-epidemie-zloutenky-na-ustecku-pokracuje-hygienici-cekali-opak

 

Inkluze – ZŠ Škrobálkova