Vážený vrahu, až si přečtete naši výzvu, určitě se budete stydět a už příště vraždit nebudete. A vrah za podezření, že zastřelení novináře a jeho partnerky souvisí s investigativní práce novináře, se zastydí a omluví se.

 

Bože, ta dnešní novinářská galérka je ale plebs. Diví se někdo, že jimi v současné době tak veřejnost pohrdá?

Vážně ta tupá, hovězí společnost dnes bůhví proč obec novinářská syndikátská předpokládá, že nějaké výzvy zastaví ty, kteří vraždí, když je prý nezastaví ani tresty smrti a proto byly zrušeny? Alespoň to tvrdí soudní stolice a ta má vždycky pravdu!

 

V první řadě by se měli všichni uklidnit.

Může to být kdokoliv, třeba i žárlivý partner či partnerka a nebylo by to poprvé. Za druhé zuřivost každodenního života jak na Slovensku či v České republice každý den rozjíždí společnost pseudodemokratická, která se nikdy nesmíří s demokratickou prohrou, každý den svolává nenávistné demonstrace, Pospíšilové řvou na Václavském náměstí a TOP 09 s lidmi jako je Hřebejk či Tomáš Peczynsky a fanatickou Bárou Štěpánovou, Českou televizí a částí Českého rozhlasu rozpoutávají peklo.

A pak to obrátí proti prezidentu Zemanovi, který s humorem říká, že by je raději postřílel.

 

Přesto obvinit Peczynského či Hřebejka ze zabití novinářů by byla tupost, kterou dělají pologramotní rychlonovináři ze syndikátu pražské kavárny. (Pouze v obráceném gardu) 

Prý ať rychle vyšetří vraždu. A normální vraždu kvůli majetku mají vyšetřovat pomalu?

 

 

13:13 Ochraňte novináře, vyzývá český syndikát

Syndikát novinářů České republiky je otřesen zprávou o vraždě slovenského kolegy Jána Kuciaka a jeho partnerky Martiny Kušnírové. Čeští novináři vyzývají policii a orgány činné v trestním řízení Slovenské republiky, aby vyvinuly veškeré úsilí k odhalení a potrestání pachatelů a organizátorů zločinu, který nemá obdoby nejen na Slovensku, ale i v zemích visegrádské čtyřky. Syndikát novinářů České republiky se znepokojením zaregistroval opakující se výhrůžky na adresu našich slovenských kolegů, kteří informují o podezřelých případech propojení politické a hospodářské moci. Vyzývá proto orgány veřejné moci na Slovensku, aby podnikly kroky k zajištění bezpečí pro práci novinářů. Syndikát novinářů v této souvislosti upozorňuje, že na Slovensku je již deset let nezvěstný jiný kolega Pavol Rýpar, který se rovněž věnoval investigativním reportážím.