Česká veřejnoprávní televize  šílenému vrahovi kryje jeho identitu, zatímco pána, co rozeslal maily ukáže naplno a pronásleduje jako masového vraha včetně plného jména? To vážně nevidí RRTV a provozovatelé vysílání?

 

Takto je ukázána skutečná zrůda:  Afghánec Husajn K. dostal za znásilnění a zavraždění 19leté studentky Marie L. v jihoněmeckém Freiburgu doživotní trest. Nejdříve ji brutálně znásilnil a pak dívku v bezvědomí  hodil do místní řeky Dreisam, kde ji utonulou následujícího rána našla běžkyně.

 

Pro Českou televizi je to banální čin, proto ukrývá jeho identitu.

 

 

Zato si posvítila na strašného zločince, kterého pronásledovala, šikanovala a duševně deptala 64 letého pána v důchodu Oldřicha Lukáše za zvlášť těžký zločin: rozesílal maily, které se Drahošovi a jeho přátelům nelíbily!  V České televizi se tomu obsáhle a opakovaně věnovala relace Nory Fridrichové 168 hodin. Ta také divákům opakovaně ukazovala Oldřicha Lukáše jako "toho, co šíří dezinformace", v jednom z pořadů rovnou redaktoři nechali právníky spekulovat, jaký trest by Lukáš mohl dostat.

Pane Lukáši, odpusťte, že jsem v zájmu důkazů nucen ukázat Vás stejně, jako špína z České televize!

 

 

 

Údajný případ nyní policie k nelibosti "Drahošovců a České televize" odložila. Odstoupí Nora Fridrichová a redaktorka, která tuto hanebnost prováděla, bude vyražena Nora Fridrichová a redaktorka, která tuto hanebnost prováděla, nebo ještě dostanou odměnu za příkladnou šikanu, vážená rado?

 

A co je děsivé? Objevila se žádost na potrestání toho, kdo v celoplošné televizi dostal odvahu tyto špíny za 7 miliard natvrdo zveřejnit.

 

Jaromíra Soukupa a jeho televizi Barrandov!

 

 (Prosíme, ověřujte si vždy, zda lžeme my, nebo veřejnoprávní televize: děkujeme)