Stále děsivější a děsivější podezření vycházejí najevo a už nejen lidé se bouří, že by zde mohly opět fungovat sadistické, nacistické metody umlčování lidí jako za Adolfa Hitlera! A je vidět, že začíná panovat nervozita i mezi politiky především u Babiše, protože jednotná lež se vždy provalí a tresty by pak mohly být stejně drastické! Dělá si Pelikán (synáček práskače Dragutina Pelikána) ústupovou cestičku přes amerického senátora Ryana a svoji mamičku zastupující soudně Evropskou unii?

 

A Švejkova ironie jak za nejtvrdší totality humorem ukazovat na zvrácenosti se opět vrací:

Jiří Král, Praha

+359 / -27

Podobných prohlášení už bylo dost. Zde je další. Rozborem bylo dokázáno,že jed uvařil Ivan Ivánovič v prádelním kotli za úplňku. Kdo o tom pochybuje přidá plus,nebo minus.

 

 

Kdo další je v podezření z bestiálních metod, které se původně svalovaly na Putina?

Obžalováváme

 

6.července 2016

Na odpolední tiskové konferenci Tony Blair vypadal otřeseně. Emotivně vyjádřil soustrast pozůstalým po všech obětech konfliktu.V důsledku vymyšlené války USA (George Bush mladší), Velké Británie (Tony Blair) a Francie (Sarkozy) padlo či zemřelo skoro milion civilistů!

 

Válka v Sýrii ukončení rok 2018 díky Rusku

Opět se stejnými iniciátory: USA, Velká Británie a Francie - půl miliónu mrtvých civilistů!

 

Zatčení Nikulina opět na žádost USA v čele s Pelikánem

V léčebně byl nakonec zavřený pět dní. A jak vyplývá z lékařských zpráv, byl celou dobu přikurtovaný k posteli. Lékaři to zdůvodnili tím, že zřejmě prožil akutní stres a mohl by sám sebe poškodit. Pak se zázračně uzdravil a mohl být vyslýchaný.

„V rozporu se všemi normami mezinárodního práva syna několik hodin po zadržení umístili do psychiatrické nemocnice, přivázali mu ruce a nohy k posteli, násilně ho tam zadržovali, nedovolili mu chodit na záchod a odepřeli mu stravu. Po celou dobu mu injekčně podávali psychotropní látky, které potlačují vůli,“ píše podle Izvestijí jeho maminka Sokirdonovová. České úřady už minulý měsíc popřely zprávu stejného ruského listu, že se Nikulinovi ve vězení mimo jiné nedostává náležité lékařské péče.

Zdroj: https://www.lidovky.cz/izvestija-nikulinova-matka-pozadala-zemana-o-pomoc-fxi-/zpravy-domov.aspx?c=A180215_100836_ln_domov_krku

Českou úřední zprávu lze potvrdit a  dle důkazů, které vyšly na veřejnost, byla naopak péče až horlivá. Přivazování, injekce, možná mučení i klystýr...

 

A poslední, kde se přímo osobně účastnil ministr v demisi Pelikán, Babiš a Stropnický

Rusko neuspělo s žádostí o společné vyšetřování otravy Skripala. Perverzní, odmítal ho Londýn

Přiotrávení Skripala a jeho dcery a okamžité obvinění Ruska a Putina bez důkazů!

Rusko pak na středečním zasedání výkonné rady Organizace pro zákaz chemických zbraní (OPCW) neuspělo s žádostí o nové, společné vyšetřování případu otravy bývalého špióna Sergeje Skripala v Anglii. Mimořádné jednání rady iniciovala Moskva, která důrazně popírá obvinění od britské vlády, že za útok je odpovědné Rusko, a domáhá se účasti na vyšetřování.

Ale situace graduje:

I Berlín chce také po Británii důkazy o ruské vině

Británie musí předložit důkaz, že Rusko stálo za otrávením bývalého dvojitého agenta Sergeje Skripala a jeho dcery, prohlásil tajemník německého ministerstva zahraničí pro vztahy s Ruskem Gernot Erler. Podle něj v tomto směru roste tlak na britskou vládu poté, co britská vojenská laboratoř v Porton Downu v úterý připustila, že nemůže prokázat ruský původ nervově paralytické látky.

 

Jenomže potvrdí li se pravdivost, že pokus o zabití Skripala a jeho dcery byla bouda jak manipulovat s Brexitem, zneužít k tomu Rusko a premiéry zemí Evropské unie, byl by to i největší zločin s manipulací 5ti set miliónů lidí Evropy a hraničil by se zločiny Adolfa Hitlera před vypuknutím druhé světové války!

A je li telefonát pravý, bude to už pro západ katastrofa!

 

 

Julija Skripalová se rychle zotavuje a již brzy opustí nemocnici. Záznam rozhovoru ve čtvrtek odvysílala ruská státní televize – s upozorněním, že neručí za pravost nahrávky, kterou jí poskytla Viktorija Skripalová.  „Vše je v pořádku. Teď (otec) odpočívá, spí. Všichni jsme zdravotně v pořádku. Nikdo nebyl nezvratně postižen. To je vše, brzy se odhlásím (z nemocnice). Vše je OK,“ řekla Julija ve zmíněné nahrávce podle agentury Interfax.

 

 A zdá se, že panická hrůza, aby to nebylo prošetřováno, protéká jak odpad ze žumpy honorací Evropské unie a Velké Británie.

 

Babiš, Pelikán a Stropnický by si sakra nyní měli rozmyslet, co nadále budou říkat včetně redaktorů České televize a dalších mainstreamových médií.

 

Právo snad patří pro všechny občany demokratických států stejné: ať předsedů vlád, nebo metařů!

 

Vážně je perverzní žádat spravedlivé vyšetření a mít se možnost obhájit, jak řve pomatený Johnson a sekunduje mu Babiš a část naší vlády v demisi?

 

 P.S. Výše vše lze dohledat, nic není "FAKE NEWS", pouze důvod zatím nelze jednoznačně určit!