Smutné, velice smutné, co jsme si do politiky zvolili. Zatímco fronta na sto tisícovou výplatu poslaneckou neřídne, práce za ty peníze je ve stylu komunistické doby, kdy lidé soutěžili, kdo se v práci ušpiní nejmíň!

 

 Heslo "Pražského Pepíka ze Žižkova" v socialismu dovedené do dokonalosti, si nejen Piráti vzali za své:" Ručičky nebojte se, vy makat nebudete"!

Vážně někdo věřil, že Piráti nalezli do Parlamentu, aby pracovali?

Dredovaný Bartoš vyleze v televizi a hlásá, jak si vše píše, neb vše zaznamenává do notýsku a ten pak transparentně překlopí na internet, aby všichni transparentně viděli, jak je transparentní. Úžasný objev. Takový sovětský, kdy vše patřilo všem a všichni do všeho viděli. I soudruzi přešli na třetí stupeň transparentní kontroly v Sovětském svaze: druhý stupeň byl, že nadřízený kontroluje podřízeného a zaměstnanci se kontrolují navzájem. V době brežněvovské pak přišel sovětský génius s myšlenkou, kterou převzali Piráti:

  1.  První stupeň - nadřízený kontroluje podřízeného
  2.  Druhý stupeň - zaměstnanci se kontrolují navzájem
  3. Třetí stupeň - podřízený kontroluje nadřízeného

 

 A když dojde na věc?

 Abychom pouze neglosovali jako "kavárna" a sekta kolem Václava Havla, je třeba dodat důkazy.

Rozpočet České televize je 7 miliard

Lidé, co se zvou do televize veřejnoprávní, dostávají za pozvánku peníze. Kolik, je utajeno. Nebo špatné dohledatelné. A přitom myslitel Pirát Michálek vykládá rozšafně (dnes) u Moravce, jak chce zveřejňování smluv u firem, jako je ČEZ. Naproti sedí Moravec a důležitě přikyvuje, jak ten Babiš je zločinný.

Ten hrdina Pirát Michálek se nezeptá Moravce, kdy i Česká televize tyto smlouvy změní! Čumí jak buk do stolu!

 

Mlčí za 100 000Kč měsíčně? Českou televizi potřebuje...

 

A přitom ředitel TV Barrandova Jaromír Soukup předložil důkazy,

naservíroval je na zlatém podnose,

že i Standa Gross by žasl nad její křišťálovostí.

A Piráti zbaběle mlčí. Ztratili řeč...

 

A přesně o toto jde. Oblbnout voliče, v tomto případě Piráti a Člověk v tísni naší budoucí honoraci z dětí na školách a jede se po starém. Nic nového pod sluncem. I to vyhrožování zde bylo za Stalina, pokud někdo kritizoval. I ti podělaní lidé, co neurčitě vykládají, jak vše změní, jako Pirát Bartoš, jako Pirát Michálek a další esa, ale když mají tvrdě vystoupit a dle důkazů žádat skutečné činy a nikoliv proklamace, zalezou hrdinové pod stůl a to já ne, já muzikant, to byl někdo jiný, co chtěl změny, my chodíme pouze pro výplatu na konci měsíce. Práce počká, neuteče, nemá nohy.

 

V davu v zátiší přikrčen Antifa Pirát Bartoš řve. Michálek burácí. Na slunci zvadne!

 

 Necháme ředitele Barrandova ve štychu, když jsou Piráti zbabělci, i když mají v rukách důkazy, zatímco před volbami se kasali, jak do toho vlítnou?

To je ta naše nová, skvělá krev prozápadních hodnot?