Tenhle divoký titulek v Týdnu, připsaný předsedovi Fialovi, se nedal přehlédnout. Hned jsem se pustil do čtení - politické vtipy prostě miluju...
 

Bohužel, přesně takový Fialův autentický výrok o příštím volebním vítězství, jsem ovšem ve zmíněném článku neobjevil - zřejmě šlo zase jen o takovou už tradiční, bulvární novinářskou fintu na upoutání pozornosti.

Když ale tak sleduju to divoké Babišovo kličkování, to jeho ustavičné cestování ode zdi ke zdi, soudím , že diskuse na téma - Kdo vyhraje příští volby, už pomalu začíná mít smysl. Šéf ANO je t čím dal více směšnější a patrně i ve své partaji kvapem ztrácí autoritu.

Pokud je tedy jen zrnko pravdy na těch jeho řečech, že ho vlastní straníci donutili rezignovat na sestavení vlády s podporou komunistů a okamurovců a potupně se znovu vrátit k jednání s vypečenými sociálními demokraty, potom je už na ten krach ANO pěkně zaděláno.

 

Příští volby už rozhodně nebudou tak jednoznačné! I když mě pořád ještě nedochází, kdo vlastně bude s hroutící se ANO bojovat o vítězství. Jen v jednom mám naprosto jasno – Fialova ODS, to tedy stoprocentně nebude!

 

Zveřejněno se souhlasem autora

josefhavranek.blog.idnes.cz