Skrytá Pravda

Děsivé je, že za tyto dezinformace a hoaxy, které vysílá Česká televize v přímém přenosu původně bolševický generál Pavel ani Moravec žádnou držkovou, natož důtku nedostanou, žádná národní milice z antikonspiračních webů jako třeba iROZHLAS.cz  pronásledující prosté,  obyčejné občany, si na konspirace a lživé strašení veřejnosti hostů u Moravce si netroufne!

 

Ten zelený mozeček, ani ředitel politiky a politické chytrosti Kratochvíl (Ústav mezinárodních vztahů) nechápou, že i že lidé mají svůj mozek a občas i informace s důkazy. I když je jasné, že to veřejnost ví o něco později, než vůdci propagandy.

 

 Rusové prý ohrožují svět svojí hegemonií. A USA se  pouze aktivně brání.

Skutečně?

Zde jsou mapy!

ZDE JSOU DŮKAZY!

 

 

Americké investice

PRÝ po ilegální ruské anexi Krymu v roce 2014 investují USA každoročně do posílené přítomnosti na kontinentu, desítek cvičení i rozmístění techniky pro případ ohrožení některé ze spojeneckých zemí.

  • 2015: 985 milionů dolarů
  • 2016: 789 milionů
  • 2017: 3,4 miliardy
  • 2018: 4,8 miliardy

 

Dnes opět propagandistické komando pod vedením Václava Moravce tvrdilo, že údajně chudáci NATO, což jsou USA, reagovalo na rozpínavost Putina. Vážně tyto poplašné zprávy, prolhané a propagandistické HOAXY smí VEŘEJNOPRÁVNÍ Česká televize a a bývalý bolševický generál Pavel beztrestně občanům předkládat?

 

Sledujte pozorně data a sami sebe se zeptejte, kdo z koho dělá idioty!

Teprve v roce 2000 začal úřadovat Putin

nástup do funkce  7. května 2000

 

DŮKAZ

42

Bill Clinton

 

demokrat

1993-2001

   

43

George W. Bush

 

republikán

2001-2009

 
Camp Bondsteel
Camp Bondsteel je americká vojenská základna ležící v Kosovu a vybudovaná v roce 1999. Nalézá se poblíž města Uroševce a rozkládá se na ploše 3,86 km³. Proč, když Rusko už měli roparcelováno a Jelcin byl málem milencem Clintona, jak se láskyplně častovali?

 

Řecko a USA uvažují o obnovení vojenské základny na Krétě

Atény (čtk) 11. 2. 1999 
Řecko a USA se rozhodly zahájit jednání, která mají vést k obnovení přítomnosti amerických jednotek na Krétě. Jejich cílem je uzavřít globální technickou dohodu v souladu se smlouvou o řecko-americké vojenské spolupráci uzavřenou v roce 1990. Proč, když Rusko už měli rozparcelováno a Jelcin byl málem milencem Clintona, jak se láskyplně častovali?

 

V době, kdy už byl skoro rozvráceno Rusko, opilý Jelcin tancoval kozáčka v rukách amerického prezidenta Clintona a dávali si hubičky, bývalý ministr obrany v Clintonově administrativě William Cohen prohlásil v roce 2000, že Washington potřebuje upgrade radaru v Thule co nejdříve, pokud Bílý dům chce návrat k projektu NMD v roce 2005.  Proč, když Rusko už měli rozparcelováno a Jelcin byl málem milencem Clintona, jak se láskyplně častovali?

 

Plány na vybudování protiraketové obrany v Evropě ohlásil americký prezident (před zvolením) George Bush v roce 2000; navíc s radarem v Česku a základnou v Polsku. I přes úpravu těchto plánů za dob Baracka Obamy americký záměr stále dráždí Moskvu. Proč, když Rusko už měli rozparcelováno a Jelcin byl málem milencem Clintona, jak se láskyplně častovali?

 

 Pro úplnost: i v roce 2000 bylo obsazena Česká televize spacákovým teroristou Rumlem a dodnes tam nemá nikdo povolení vstoupit, kdo by směl předkládat důkazy a vyvracet propagandu Ústředního výboru Evropské unie a USA. A bylo to v době, kdy zde byla obrovská protisovětská, potažmo protiruská nálada za okupaci.

Dnes je nálada většiny obyvatelstva už zase opačná!

Právě pro ony důkazy!

 

 Takže generále, protože Rusko obsadilo v roce 2014 Krym, USA na to odpověděly v roce 2011?

Shrňme to:

Americká základna Kosovo – vznik 1999

Americká základny Bulharsko: Plovdiv, Jampol, Burgas podpis 2006 - vznik 15.10.2008

Americká pohotovostní základna: Litva - Šiauliai - (31. srpna 2012).

Americká základna Rumunsko  Mihail Kogălniceanu – vznik 2013

Americká letecká základna - NATO, Estonsko Ämari – vznik 2013

Americká základna při NATO – Lotyšsko - základna se nachází v místě dřívějšího sovětského vojenského letiště a měla by se stát možnou alternativou již fungující letecké základny v litevském Šiauliai, odkud nyní startují letadla NATO v rámci projektu Baltic Air Policing.  Vyhrála česká firma ( leden 2014 - i to je před Krymem a upálením lidí na Ukrajině)

 

Paradox: Gruzie - Achalkalaki Ve městě se za sovětské éry nacházelo sídlo 147. motostřelecké divize, jež byla součástí 9. armády. Po rozpadu Sovětského svazu se místní základna stala 62. vojenskou jednotkou Zakavkazska ruské armády, jež byla dle dohod ze Soči dne 27. června 2007 odevzdána Gruzii. Litva, Lotyšsko, Estonsko – základny, které patřily SSSR, Rusko už nevlastní.

 

Takže takto Rusko a jeho rozpínavost vidíme ze skutečných map. Že někdo z někoho dělá idioty, zatímco pronásleduje obyčejné lidičky, kteří si o tom rozesílají maily? Lidové milice Evropské unie zvoní u bytů a vyhrožují lidem, z České televize a Newsroomu, iROZHLAS.cz a přitom důkazy jsou nezpochybnitelné! Tak kdo jde skutečně proti lidu a pravdě?

 

 "17. května 2018 dorazila vojenská technika do přístavu v Antverpách v Belgii pro další nasazení ve východní Evropě jako součást operace Atlantic Resolve", uvedla zpráva.

Belgické ministerstvo obrany dodalo, že operace Atlantic Resolve "je zaměřena na zajištění míru a stability" v zemích východní Evropy. Dříve generální tajemník NATO Jens Stoltenberg uvedl, že vítá zvyšování americké vojenské přítomnosti v Evropě.


Původní zdroj:
Belgian Defence , ✔ @BelgiumDefence   May 17, US military equipment arrived in the port of Antwerp #Belgium for further deployment in E. Europe as part of Operation #AtlanticResolve. Operation Atlantic Resolve aims to ensure peace and stability in the Eastern European @NATO countries / Pic. @1BCT1CD #IronHorse

 

 

Výsledek obrázku pro základny usa 2000

 
Sesbíráno z You tube, natoaktual.cz, Wikipedia, jiná média a samozřejmě reakce na "nikdy neprolhanou" veřejnoprávní Českou televizi.

 

Autorská práva vyhrazena!

Kam mizí bohatství národů západní civilizace
 - Petr Pokorný

Tato knížečka nemá ambice stát se učebnicí nových guvernérů bank, ministrů financí či základem erudovaných ekonomů. Pouze ukazuje, jak se neskutečně změnil svět a jak se poctivý trh změnil na ráj socialistických podvodníků, kteří si říkají "moderní pravice" ze západu.

Číst dále