Nebylo by lepší dát Václavu Moravcovi státní vyznamenání  "Exhibicionista v zájmu Evropských hodnot" a poslat  ho na piedestal blbosti? Čím víc se fanaticky zaplétají do novičoku, tím více se jim veřejnost vysmívá.

 

Není dne, aby nepřišla tajemná zpráva o novičoku. Novičok pronásleduje Českou televizi, novičok pronásleduje politiky v Parlamentu a kdo si nešlehne dávku novičoku, jako by nežil. A když si nešlehne dávku novičoku Václav Moravec, tak by se asi polední pořad zrušil!

Inu, on je ten pořad pouze pro otrlé, nebo ty, kteří o něm píší, čekajíce demokratickou změnu, výhazov totalitních redaktorů a jejich stálých hostů z České televize. (Rozkrádání?)

 

"To je škoda, pane Kováčiku, že symbol privatizace Václav Klaus dostal od vás svůj hlas," nezapomněl Václav Moravec zdůraznit údajnou zlodějnu ke členovi KSČM.

 

ZLODĚJNU KLAUSE?

Není už na čase, aby vedení České televize uložilo svým podřízeným, aby prostudovali materiály, kdo byl u zákonů prvních vlád  a zda to není někdo z Ústavního soudu jako Rychetský a bývalý komunista, či lhář Kalvoda a přítel vykladatele pravdy Čeké televize Kroupy z ODA a obhájce Šťávy z Diag Huiman, který kvůli jedné půlvětě a navíc pravdivé chce od státu a nás desítky miliard? A co svatý křesťan had na tři Lux, jak byl přezdíván? A hlavně důkazy:

 

A co vzpomenout na fakta - skoro neznámý Rostislav Senjuk prosadil skoro vše:

Proti byl celý tým federálního ministra Václava Klause, česká levice i Mečiarova vláda. Ale přesto 1. dubna 1991 nabyl restituční zákon účinnosti. Kámen, který architekti reforem zavrhli, se stal kvádrem nárožním. 
Federální poslanci, koordinovaní Václavem Bendou, se  vzbouřili. Právní rešerše připravovala poslankyně Klára Samková , přepsání zákona se chopil Rostislav Senjuk.

Zákon napsal můj náměstek Jaroslav Muroň a já ho podsunul přátelům z ODA ve Federálním shromáždění - Skalickému, Bratinkovi a Kroupovi,“ líčí Ježek.

A pak začalo šílenství, ze kterého jsme se nevzpamatovali dodnes.

 

Ale zlodějny prý zavinil Klaus. Důkazy? Na co, viníka máme!

 

Takže milý Václave Moravče, neměl byste se už přestat o Klause otírat a zavřít konečně svoji prolhanou držku do slova a do písmene?  

 

 P.S. Mimochodem tomu, co si stále otírá o Klause svojí hubu, bylo v roce 1989 patnáct let. Takže o tom měl určitě přehled. Asi byl jako odborník u zrodu... 25. června 1974  Ústí nad Orlicí