Když komunisti zatajovali NHL, a lidé nesměli vědět, co se děje za hranicemi na západ, věděli jsme, že komunistický výplach mozků se jim nedaří a vždy si najdeme cestu, jak z této hnusoty ven. Dnes komunisté pochopili, že tudy cesta nevede a žezlo debility, korupce, politické špíny a hnusoty převzala západní antiruská propaganda, která nám ani nechce ukázat, co se děje kolem fotbalu v Rusku.

 

Je to stejný hnus jako Stalinova a Gottwaldova tehdejší doba! To je ta zářná demokracie a svoboda?

 

 

Ale dost bylo západní špíny - fotbalový svátek začíná

 

Nejdříve trochu do historie. Největší úspěch, který zaznamenal náš fanoušek, bylo legendární mistrovství světa v Chile, kde jsme skončili druzí za vítěznou Brazílií s nejlepším fotbalistou světa asi všech dob se jménem Edson Arantes dos Nascimentos s přezdívkou Pelé. A samozřejmě náš tým s v čele s nedávno zemřelým Masopustem a Kvašňákem pod hlavičkou Československo.

A tak alespoň několik starých snímků:

 

 

A samozřejmě nesmíme zapomenout na největší hvězdu šampionátu, který byl bohužel ve finále zraněn

onen nepřekonatelný fotbalista Edson Arantes dos Nascimentos alias Pele

Pelé

Jenom malé připomenutí pro mladou generaci a ukázka, jak nám dnes západ lže o rasismu: stačí se podívat na tehdejší sestavu Brazílie, stačí se podívat na největší světovou hvězdu ve fotbale a záhada, proč se tehdy rasismus neprojevoval. Naopak, kdekoliv fotbalisté Brazílie vystupovali, celý svět se jim klaněl. Černí, bílí, mulati...

Až do doby, než USA zjistily, že SOCCER, jak je tam nazýván, je úžasný byznys a moderní historii už znáte. Finále špíny ze západu se vyvalilo nyní.