A není to jenom Šafr, ale i Gabal a další, kteří děsivě urážejí českou majoritu, zatímco bývalý člen SPD za podobné výpady pouze v obráceném gardu dostal podmínu (Obvodní soud pro Prahu 1 uložil bývalému tajemníkovi hnutí Svoboda a přímá demokracie  Jaroslavu Staníkovi za nenávistné výroky pronesené ve sněmovně trestním příkazem roční vězení, které podmíněně odložil na zkušební dobu dva roky, a peněžitý trest 70 000 korun. Uvedla to ve středu Česká televize (ČT))

 

A lidé jako Šafr či Gabal, Tomáš Peszyński nebo Novotný z ODS jsou nepotrestatelní, i když vysloví cokoliv? Tomáš Peszyński

 

O co jde

Utonuli dva vietnamští hoši. Kdyby utonuly dvě děti české matky, byla by okamžitě vyšetřována za nedbalost s možností trestu. Ale když utonuli dva vietnamští kluci, nenávistné FORUM 24 v čele s Šafrem ihned útočí a osočuje majoritu z rasismu a dalších zrůdných zločinů!

 

Toto klidně píše nejen opilec Šafr, aniž státní zástupci a policie jako v případě Marksové - Tominové koná!

 

 Reportér Jan Tuna

Je odporné a hyenistické, co se strhlo kolem obrovské a kruté tragédie, která se stala na jezeře Lhota. Dlouho jsem váhal a nechtěl jsem k tomu nic říkat, ale ta vlna nespravedlivé zloby bohužel nepolevuje, ale sílí. Byl jsem tam v tu dobu s mými dětmi, s jejich spolužáky a rodiči. Hned vedle toho místa. A VĚTŠINA TOHO, CO SE PÍŠE A NAD ČÍM SE VŠICHNI POHORŠUJÍ, NENÍ VŮBEC PRAVDA!

Už okolo třetí v rozhlase vyhlásili, že se hledají dva sedmiletí vietnamští chlapci, aby je lidé případně přivedli do kanceláře. Lidé se kolem sebe dívali. Hlášení pak ještě opakovali. Ještě předtím jsme potkali plavčíka, který se po nich šel podívat na vedlejší pláž. Následovalo hlášení ve vietnamštině. A pak už žádost v rozhlase nejprve od zaměstnankyně, aby všichni opustili vodu. Což naprostá většina lidí až na pár výjimek hned učinila. Celá Lhota, několik set lidí utichlo. Mrazivé ticho. To nebyli lidé, kterým by to bylo jedno třeba z rasových důvodů. Viděl jsem plakat ženy. Okolní les prohledával psovod. Poté to samé hlášení od policie. A opakované hlášení, aby se dostavila překladatelka. A pátrání ve vodě. Pak už... Nemá smysl pokračovat. Je to tragédie, kterou si nikdo z nás nedovede a nechce představit. Jsem v myšlenkách s rodiči chlapců. 
Prosím ale všechny. Přestaňte s tím hnusným honem na čarodějnice.

 

Co udělá Šabatová, co udělá policie či státní zástupci s touto skutečnou rasistickou špínou, která vyvolává nenávist k majoritě? Sakra, jak dlouho nás ještě bude urážet tato spodina, aniž máme zastání?

 Kam se ztratili slušní novináři a věrohodní komentátoři? Zbyly už jen zrůdy a chátra, neštítící se ničeho?

 

 

Podle návštěvníků jezera, které cituje deník Blesk, zoufalé ženy personál zpočátku ignoroval. „Matka běhala po pláži a důchodkyně, které seděly v kanceláři, se jim vysmívaly,“ řekla údajně svědkyně incidentu Kristýna.

Podobně situaci popisují i novinky.cz. (Opět neznámá svědkyně - Kristýna)

Snad jedině iDNES se nedala strhnout do špinavé hry.