NÁZOR K MIMOŘÁDNĚ ZÁVAŽNÉMU ZAMYŠLENÍ

Pokud státní zástupci nutí soudy potrestat pouze jednu názorovou skupinu, zatímco druhá může být beztrestná, je to nevyšší zločin páchaný proti svobodě a demokracii daného státu na úrovni velezrady!

 

"Řada těchto nenávistných výroků jsou osoby bezúhonné, žijí spořádaným životem, a ani si neuvědomují, že se svými výroky dopouštějí trestné činnosti", vyhrožuje u Moravce prezident Unie státních zástupců Lata. "Někdy se také setkáváme, že tomu policie nevěnuje dostatečnou pozornost, což nejvyšší státní zastupitelství hodlá změnit", dodává temně tento státní zástupce Evropských hodnot.

Není to divné, že stejně výhrůžně k nám hovořili komunističtí prokurátoři v době totality? Když se hroutil režim.

Jaký je dnes rok? Opět republiku si rozvrátit nedáme svobodou slova?

Pravda, tenkrát nám spílali do mániček a rozvracečů socialistické republiky. Pak se překabátili jako generál Petr Pavel a z přísahy k socialistickému Československu se stala přísaha vojáka k NATO.
My vám zavřeme huby lépe než bolševici, jakoby naznačoval státní zástupce. Evropskou unii si rozvrátit nedáme!

 

Proč možná velezrada státních zástupců?

Velezrada je: ...proti základním hodnotám hájeným státem!

Mezi základní právo a prakticky nejdůležitější patří měřit všem stejným metrem. Měl by zahřmět paragraf padni, komu padni. Skutečně se tím nejvyšší státní zástupce a ostatní státní zástupci řídí? Nedopouští se jednostranným uchopením moci ve skutečnosti velezrady, kdy základním právem občana je svoboda slova nebo spravedlivý soud na všechny strany?

 

Romana L. z Tachova - viz úvodní obrázek - na sociální síti přidala k řadě dalších nenávistných komentářů a ve vlastním příspěvku použila slovo „rovnou“ a k němu přidala obrázek pistole. Za to jí podle obžaloby hrozily až 3 roky za mřížemi. Původně policie její případ odložila s tím, že by se mohlo jednat pouze o přestupek. Poté se ale do věci vložil nejvyšší státní zástupce Pavel Zeman. Ihned se toho chopil státní zástupce Ondřej Wendler a soudkyně Michaela Řezníčková, která onu ženu s radostí odsoudila.

 

A pak zde máme tu "slušnou část", která dělá uličky hanby: v České republice Tomasz Peszynski, v Německu opět "ti slušní obhajují evropské hodnoty. Ale které to jsou? I Konrád Henlejn a Henleinovci  za pomoci Adolfa Hitlera dělali uličky hanby na ty zlotřilé Čecháčky.

 

Má to však velký háček

Dobře, řeknete si, sice je to absurdní, protože jenom jedna milióntina občanů to myslí vážně, takže je z toho na hony cítit politická objednávka. Ale faktem je, že ona žena nejen neudržela nervy, a mimo věty tam údajně vložila i pistoli. V restauraci. Takže si můžeme říct, že jakýsi trest je zasloužený, i když jeho výše, nebylo li prokázáno, že to bylo na úrovni ohrožení žáků třídy, je naprosto nepřiměřený. Pokud není pan státní zástupce či ona soudkyně mimo realitu běžného života a nemluví li 24 hodin denně spisovně s ocelovými nervy, dá se skoro vyloučit, že by se občas o někom nevyslovili za hranou "on po mě kamenem, já po něm chlebem".  Bohužel zatím lze dokázat, že je vše na politickou objednávku. Možná de jure ne, ale de facto ve formě porovnání s jinými politickými procesy dokázat bez pochybnosti.

 

Zde můžeme namítnout, že se jednalo o třídu dětí...

Jenomže se stačí ve veřejnoprávním médiu České televize podívat na pořady s Votápkem, Kolářem, Forum 24 s Šafrem, Tomaszem Peszynskim a jeho projevy a vyhrožování prezidentu Zemanovi, s Novotným, synem baviče Novotného z ODS a dalšími, jakým způsobem iniciují a provokují zlobu ve slušných lidech, kteří si žádají spravedlnost. Jak jednostranně urážejí ty, kteří nejsou s nimi zajedno od relativně slušnějších o ruských trollech až po trestné výroky o penězích za pomoc Rusku a Putinovi. A to je de jure dle státních zástupců beztrestné? Mimochodem, všimli jste si, že dokonce ani schindlerův seznam Jakuba Jandy o proruských médiích není ošetřen soudním rozhodnutím, přestože lidé jsou nepřetržitě šikanováni dle tohoto seznamu a s tímto seznamem konfrontováni?

 

Není divné, jak nenávistně může být urážen prezident Zeman (a můžeme si o něm myslet cokoliv), kde nenávist a výhrůžky jsou skutečné, dokonce fyzické a porovnat s touto ženou, která si pouze ulevila? A to státní zástupci dle zákona řešit odmítají? A dohledat lze snadno všude. Dokonce v přímých televizních záběrech České televize!

Na prezidenta Klause se dokonce střílelo! Skutečně střílelo a trest byl jaký?!!

Zde neplatí padni, komu padni?

 

 

A prapodivná neziskovka, která dostává peníze na šikanu formou Kremlin Watch si dovolí pouze na poctivé, neziskové weby, protože ten největší ziskový snadno dokázal podlou lež. Přesto se o tom nejvyšší státní zástupce Zeman ani slovem ve veřejnoprávní televizi nezmíní. Je na správné straně. Přitom důkaz je opět zde.

Konspiratori.sk musí stáhnout ParlamentníListy.cz ze svého seznamu ...

 Jak tedy pracují "nestranně" státní zástupci české republiky, když nezákonnost je nezajímá, ale ti, kteří jsou slovně a demokraticky proti Evropské unii ano? A přitom skutečný terorismus farmaceutických firem, že raději nechají pacienty zemřít a nedodají léky, nechává nejvyššího státního zástupce Zemana chladným. Přitom už to řeší ministerstva a lidé jsou zoufalí, že léky v lékárnách nejsou!

K čemu je takový nejvyšší státní zástupce, který si vybírá pouze rozinky a z veřejnoprávních médií je zatím jenom slyšet, že ho zajímají protizápadní a protiuprchlické ostré výrazy, zatímco potencionální terorismus - skutečný je banalizován?

Nevrátila se doba politických prokurátorů Vašů, prokurátorek Ludmil Brožových-Polednových, politických procesů a odsouzených Milad Horákových, pouze z opačného politického spektra?

Odpovězte si sami!

 

 (Výše popsaná výhrůžka státního zástupce Laty a k tomu mlčení Nejvyššího státního zástupce Zemana je z pořadu Václava Moravce ze dne 23.září 2018)