V celku dopadly volby tak, jak měly. Volební plachty s tisíci jmény nikdo nečetl, tak lid zvolil to, co ho napadlo. Strana, která je složená s množiny dalších stran, partička odrostlých puberťáků podporovaná Člověkem v tísni volená z legrace jak Erotická iniciativa po roce 1989. Opět čučíme v úžasu...

Nic nového pod sluncem.

 

Co je na tom poučného?

Že ČSSD za špínu Pocheho a a cenzuru s vyhrožováním na ministerstvu vnitra dostala pořádně přes hubu. A nebojme se to tak nazvat. Nechtěla se poučit, Poche byl jak dement, který si na MZ pochodoval, jak kdyby ministerstvo nakoupil za výprodejní cenu.

Že ANO za podraz na voliče výměnou kvalitního Nachera za prapodivné partičky Prague Pride lidé neskousli. A připočteme li k tomu do očí bijící umělé předvolební rozpouštění peněz na rozkopání Prahy bez ohledu na logiku dopravy, dostalo ANO facku,  že nebudeli se chovat řádně v celém státě, může se rozjet z kopce. ANO půjde v Praze do opozice a nechá vyniknout Pospíšilovi či Pirátům.

Vítězství ODS je pofiderní, nikdo neví, co si o tom myslet.

Komická Xkoalice jako strana TOP 09 a Starostové (STAN) ve spolupráci s KDU-ČSL, LES a Demokraty Jana Kasla -"Spojené síly pro Prahu" připomíná Čtyřkoalici, která byla ve skutečnosti počítaná jako pětikoalice v čele s Rumlem a dalšími, aby porazila Václava Klause. Jak dopadla taková bezbřehá partička pidistraniček si dobře pamatujeme.

Praha sobě s  Janem Čižinským si to skutečně odpracovala a co se z ní vyvine uvidíme.

Piráti jsou produktem protestu naivity puberty, školní propagandy Člověka v tísni a zatažení mladší generace do volební účasti. Nyní je nutné, aby ji donutily ostatní strany, aby konečně Piráti přestali žvanit a demonstrovat s Antifou či konopím a začali pracovat. Možná to i umí, ale zatím to slibovali a co když...

SPD se mezi výše komix nedostala, ale nechala za sebou ČSSD, KSČM  a další, takže na první volby, kdy byla slovně či fakticky v České televizi dehonestována a likvidována není nejhorší. A stačí migrační zaváhání a lidé ví, kam sáhnout.

 

A tak máme zase za sebou další volby s další nadějí a vírou, že ty příští volby už snad, ale snad doopravdy dopadnou normálně.