Ještě tam není parfém Novičok, aby to bylo zkompletované. A sestřelení letadla nad Ukrajinou. Na Slovensku politická aféra Kuciak a odchod premiéra Roberta Fica, aby se opět a opět ukazovalo, že to má jiné pozadí jako u bombastického pádu vlády ODS Nečase, desítek miliónů a kil zlata, aby to přešlo v kabelkovou blamáž.

 

Pak je unesen Babišův syn na Krym, kde má zmizet ve (ne jižní americe či kdesi na souostroví Gulag, ale) ve Švýcarsku. Neměla naopak vést cesta ze Švýcarska na Krym? Nespletli se?!!!

 

A tresty Ištvana a dalších v čele s Bradáčovou a státním zástupcem Zemanem jsou v nedohlednu.

Naopak se posiluje cenzura proti těm, co pozadí pseudokauz rozkrývají a kritizují, zatímco na obzoru jsou další. Česká televize že dělá propagandu a la Goebbels už se ani netají. Má přece ochranu.

Dnes tedy chorý nalezený Babišův syn má posloužit k dalšímu pádu vlády, nejen ta Nečasova, ale ani Babišova nevyhovuje a menšina zase volby nevyhrála, i když Pocheho nahradila stejná divadelní postavička ve formě Petříka.

Teátr číslo dvacet (ale ještě na USA nemáme) začíná a pouliční chátra už se štosuje.

 

Mimochodem bylo oznámeno, že za čtrnáct dní bude o Čapím hnízdu rozhodnutí. Náhoda?  Mělo to být připraveno na podkladě frašky Slonkové a Kubíka?

 

P.S. Jsem poslední, kdo by se zastával Babiše. Ale tady to opět velice smrdí a něco to kamufluje...