A je to tady! Za odklon od dolaru a přípravu vlastní petrodolarové měny musel Kaddafí zemřít. Rusko stupňuje tlak na odchod z dolarového vydírání a my...?

 

Nic není samoúčelné, ani akce Slonková - Kubík versus Čapí hnízdo.

Do Prahy zítra přilétá podvodník (pardon úředně lobista) americký ministr energetiky Rick Perry s výkřikem: peníze, nebo život! V Polsku podepsal Perry kontrakt na dodávku zkapalněného břidličného plynu, který budou Američané až do roku 2042 dodávat do terminálu ve Svinoústí. Ukrajincům zase nabídl pomoc při budování energetických sítí.

A má v kapse ještě jednu nabídku: nebudete li "dobrovolně" s námi, budeme muset my, velká Amerika, přistoupit též k sankcím.

 

 Rosatom prostě nepřipustíme!

Zastavte Severní proud 2, zlikvidujte ruské palivo, vyhodíte Rosatom a nakoupíte jadernou elektrárnu od Westinghouse, nebo vám demokraticky nakopeme pr... jako Kaddafímu, dala by se přeložit přátelská nabídka ze strany z USA.

 

A proč je lobismus zločin a nikoliv férové zaměstnání? Protože se nabídky kamuflují za různá přátelská sezení, američané "doporučují" a pokud "doporučení" nepřijmeme, příjdou přátelské "sankce"...

 

Prezident Zeman s americkým velvyslancem Schapirem vyrazil dveře a měl už totéž udělat (či Klaus) s dalším jejich velvyslancem Eisenem, který nás také o miliardy okradl!

Ano, čtete správně a zde jsou důkazy, kdy jsme museli "dobrovolně" ustoupit!

 

Je 24.listopadu 2014

Dementi tiskového mluvčího velvyslanectví USA Daniela Ernsta:

„Velvyslanectví USA se žádným způsobem nepodílelo na organizování protestů proti Prezidentu Zemanovi. Tvrzení, že Velvyslanectví USA je jakkoli zapojeno do těchto veřejných demonstrací nebo politických kampaní, je zcela mylné.“

 

Vměšují se USA, nebo nevměšují nezávisle na červených kartách?

 

Fakta: jak se prý velvyslanec Eisen nevměšoval: Českou republiku prý o miliardy neokradl!

V roce 2011 Eisen tvrdě lobboval proti internetovým aukcím léků v Česku, které by ušetřily miliardy korun, ovšem na úkor amerických farmaceutických koncernů!! Když odjížděl, veřejně prohlásil, že jeho mise měla úspěch, protože dokázal okrást Českou republiku o miliardy. (Samozřejmě to řekl diplomatičtěji, že tomu prostě dokázal zabránit a Česká republika se podřídila.) Norman L. Eisen byl velvyslanec Spojených států v České republice. V diplomatických kruzích získal pro svou nekompromisnost přezdívku „Mr. No“ (Pan Ne). Jeho rodiče jsou američtí židovští imigranti, kteří během druhé světové války přežili holokaust. Matka, jež prošla vyhlazovacím táborem Osvětim-Březinka, je původem z Československa...

 

A pak začal pracovat další dealer - velvyslanec Andrew H. Schapiro

Narodil se v Chicagu v židovské rodině. Jeho otcem je pediatr Joseph Schapiro, matkou psychiatrička Raya Czerner Schapiro, narozená v Praze. Během druhé světové války se jí podařilo uprchnout před holokaustem z Protektorátu Čechy a Morava do USA...

 Všimněte si, jak prodej Schapiro nejdříve vkládá do diskuze o míru, o nepřátelství Ruska, zoufalství Ukrajiny a pak... Abychom pomohli míru s Picassovou holubicí, odkoupíme jadernou elektrárnu a k tomu nám dopomáhej Bůh, vlastně Bakala v Hospodářských novinách, toho času již americký občan.

 

DŮKAZ NEZPOCHYBNITELNÝ

BAKALOVY HOSPODÁŘSKÉ NOVINY

Čtěte: prý Janukovyč žil honosně, zatímco Schapiro tře miliardovou bídu s nouzí. V dolarech...

Konspirátori.sk o nás píší, že jsme proruští agenti. Jenomže je to jinak: my zde Ruskou nadvládu nechceme, ale to neznamená, že se máme nechat vydírat zločinci z opačné strany z USA pod pláštíkem demokracie a míru. A výše důkazy jsou opět nezpochybnitelné, vše jde dohledat i na ministerstvu zahraničí.

A pro tyto "Konspirátory.sk" a "Evropské hodnoty" je největší tragédií, že zpětně vyhledáváme fakta a ta jim mlátíme o hlavy, že oni a ne my, lžou!

 

PROTO CHTĚJÍ VYMAZAT SKUTEČNOU PAMĚŤ NÁRODA

A NAHRADIT JEJICH