Sdílejte prosím co nejvíce, protože to je zatím největší urážka, jakou český občan mohl dostat z veřejnoprávního prostoru! Strašné! Avšak nejdříve se prosím seznamte s obsahem a ověřte si, co o nás autenticky říkají, abyste si nemysleli, že je to hoax a dezinformace. Děkujeme. (skrytapravda.cz)

 

STRAŠNÉ  STRAŠNÉ  STRAŠNÉ

DONUTÍME VÁS, CO SI MÁTE MYSLET!

Ministerstvo (Plaga - ANO) plánuje posílit mediální výchovu ve školách. A důvod? Výzkum STEM/MARK zjistil, 39 ze sta možných bodů je úroveň, na kterou se dostala Česká republika, neboli pouze 39% lidí PRÝ pochopilo, co veřejnoprávní média a Evropské hodnoty říkají, zatímco 61 bodů neboli % nepochopilo. Pouze oněch 39% dokáže filtrovat správný obsah od nesprávného a pak zbožňuje Brusel a Evropskou unii. Zbytek 61% podléhá propagandě a nedokáže filtrovat správné od nesprávného a tudíž je proti EU. A nevadí jim Rusko... 

 

Těch negramotných, co odmítají Brusel a EU, je bodově 61 ze 100 možných...

Žáci a studenti jsou nejohroženější skupinou, která je zasažena rozvojem moderních technologií a teď to myslím tak, že ověřování pravdivých informací je na velmi nízké úrovni, řekl ministr Plaga. Proto plánujeme posílení mediální výchovy ve školách! (Člověk v tísni a další svazáci už nestačí?)

Potřebujeme miliardy, abychom dětem mohli vymýt mozky, tvrdí Plaga

Snažíme se na sérii reportáží ukazovat, co jsou to takzvané fake news, říká i ředitel propagandy České televize Dvořák, komunikujeme s učiteli, snažíme se vytvářet metodické pokyny, ale potřebujeme, kdo to má (jako za komunistů?) ve své gesci. My už nevíme, jak lidem mozky vymýt lépe, naznačuje na konferenci  generální...

Strašné, přes naší propagandu za miliardy nám lid ještě nadává a negramotnost (čti odpor k EU) stoupá, pláče Dvořák

A nyní o co jde ve faktech: už druhý průzkum přes miliardové propagandistické materiály ukázal, že v České republice je proti Evropské unii 61% lidí, což jsou dle Dvořáka a České televize ti dementní, či mediálně negramotní, zatímco 39% je těch správných, duchem Evropských hodnot políbených.

 

I EUROSTAT totiž s hrůzou zjistil, že s Evropskou unií nesouhlasí v České republice 61% lidí, což je v Evropě daleko nejvíc, dokonce daleko víc, než ve Velké Británii před Brexitem.

Takže svaz evropské mládeže - nástupce SSM připravuje další učební materiály za miliardy, jak to těm negramotným 61% nalít do hlav, vymýt mozky a začnou prý dětmi ve školách, protože Člověk v tísni to nezvládl.

A zde vidíte, jak veřejnoprávní médium iROZHLAS za koncesionářské poplatky pracuje - důkaz výroby SKUTEČNÉ dezinformace

 

Určitě budete chtít AUTENTICKÉ ODKAZY, než to začnete sdílet. Tak zde jsou:

 

 Česká televize - 22.11.2018

41:28 do playlistu

Mediální ne(gramotnost) Čechů
Češi mají potíže s mediální gramotností. Zjistil to průzkum agentury STEM/MARK pro ČT. Zvládají sice ovládání televize a internetu, problémy ale mají s vyhodnocováním informací i s rozlišením veřejnoprávních a soukromých médií.

 

 

EUROSKOP - eurobarometr

Eurobarometr: Podle většiny Čechů jejich hlas nemá v EU váhu

 
Tereza Chlebounová, Euroskop, 23. 5. 2018
 
CR_EU_vlajka

Na 69 % Čechů si myslí, že jejich hlas v Evropské unii nemá váhu. Vyplývá to z nejnovějšího průzkumu Eurobarometr, který byl zveřejněn rok před volbami do Evropského parlamentu v květnu 2019. K volebním urnám se v nich chystá zhruba čtvrtina respondentů z ČR. Za zásadní témata ve volbách považují Češi boj s terorismem a migraci. V České republice má podle eurobarometru.cz  největší skupina (42 %) k Evropskému parlamentu neutrální postoj, negativní image má EP pro téměř jednu třetinu (33 %) respondentů. Podíl občanů, kteří na Parlament nahlížení pozitivně, vzrostl od loňského roku na současných úžasných 25 %.

 

Shrnuto: jak Eurobarometr, tak STEN/MARK z průzkumů zjistily, že 61% (respektive 69%) lidí je proti Evropské unii, proti NATO a nenávist k Rusku nemá. Tím se zjistilo, že je to duševně ohrožená skupina, která potřebuje odfiltrovat dle ředitele České televize Dvořáka a ministra Plagy nesprávné údaje a mít informace pouze ze správných zdrojů. Takže ministr Plaga uvolní další miliardy, abychom mohli Evropskou unii konečně milovat. (Úžasné je, že poprvé se dva průzkumy skoro vůbec neliší, pouze Euroskop to nazývá normálně jako průzkum, zatímco STEN/MARK body na stupnici.)

Jenom my, Česká televize víme, co si máte myslet, oznámil generální ředitel Dvořák a ministr Plaga za ANO. (A před nimi to byl šéf propagandy Goebbels a pak Politbyro SSSR)