Je čas, abychom začali předkládat důkazy, po čem ta špína jede, místo aby bránila Českou republiku a české občany. Vůbec je nezajímají sta miliard, které odtékají ven, zatímco prodejní novináři píší, že jsme žebráci žijící na dotacích a bez nich bychom málem umírali hlady. Prostě budeme kopat za Evropskou unii a kdo nejde s námi, jde proti nám.

 

Dotovali jsme SSSR, nyní dotujeme západ.

A pokleslé zjevy jako Ondráčka, Bartoš, Poche či Kalousek mlčí !

Špinit Českou republiku je správné, špinit Čechy je správné, oni jsou EUROPANI - EUROPEISTI!

Ale běda tomu, kdo pohaní i pravdou EU a Brusel!

 

Co píše The Guardian?

V překladu:

„Na jedné straně sedí na zasedáních EU, kde se rozhoduje o dotacích,“ říká (pro The Guardian) David Ondráčka, ředitel Transparency International v České republice. „A zároveň používá tyto dotace na financování své politické kariéry, kde je dominující nad svými protivníky.“

Česká republika je jedním z největších příjemců přepočtu na obyvatele fondů EU, spolu s Polskem, Maďarskem a Slovenskem.  podle Transparency International. (Ondráčka)

 

Proč tak razantně nezasáhne ta špína z Transparency, Pirátů a ČSSD, že je to naopak, že sice z fondů máme víc, ale celkově dotujeme státy Evropy a že je to nespravedlivé?

Takže když se uráží Česká republika, tak je to v pořádku, ale Brusel a Evropskou unii je pod hrozbou zákaz, byť bychom tisíckrát měli pravdu?

 

DŮKAZ - transfer peněz ven je strašný

zelená - čistý příliv transferů z eu, červená odliv

 

 

A pokud se započte vnitropodnikové účetnictví, tak tato tabulka vypadá u ČR takto

http://www.skrytapravda.cz/images/czexit/graf-dotac-a-vdaj.png?fbclid=IwAR0Zrr1sIsaNu35NOwnJrbS3y8tyfV67rqEMYde8WEpgNSXkD35ROa0icFE

 

Nejdříve to práskli Bruselu a aby tomu dodali váhu, zobchodovali udání s Le Monde a The Guardian.

 

O zprávě poprvé informovali novináři z deníku The Guardian a Le Monde po informaci - viz výše Ondráčkem a Bartošem.  Později týdeník Respekt zveřejnil kopii této zprávy. Z ní vyplývá, že Babiš má prospěch z aktivit svěřeneckých fondů, na které společnost Agrofert převedl. Česku prý tak hrozí, že by muselo vrátit alespoň část z dotací v hodnotě 82 milionů eur (2,1 miliardy korun), které v tomto roce získala z rozpočtu EU, tvrdí Ondráčka, Bartoš, Poche, ale i další.

 

 Šéf Pirátů Ivan Bartoš nyní požaduje, aby se české úřady začaly hned v pondělí případem zabývat.

„V pondělí vyzvu příslušná ministerstva a úřady, aby se konečně zabývaly střetem zájmů premiéra a ministra zemědělství. Naším cílem je nastavit spravedlivou dotační politiku, ve které nebude prostor pro zneužívání střetu zájmů či znevýhodňování malých a středních podniků. Zákony a předpisy musí dodržovat nejenom občané, ale i premiér Andrej Babiš."

 

K rezignaci Babiše vyzval také místopředseda KDU-ČSL Marian Jurečka.

 

 

Takže zde máte celou chronologii, jak se dělá politické svinstvo a proč se dívají na naši republiku na západě skrz prsty: chátra tam zasílá zprávy, že prožíráme evropské bohatství, zatímco pravda je úplně opačná. Jak dlouho ještě bude trvat, než to lidé prokouknou?

Nebo nám zavřou takydemokraté ústa a zakroutí krkem?

 

 Předešlé

Požadujme, ať Poche (ČSSD), Bartoš (Piráti) a Ondráčka zaplatí miliardu odškodné občanům za těžké poškození České republiky!