Zvratky Václava Moravce už přece nemohou brát vážně ani bývalí fanatičtí členové komunistické STB, natož většina moudrých lidí České republiky! Není náhodou skutečným agentem Číny a Ruska Václav Moravec a Newsroom 24, který svými výroky zesměšňují západní spojence jejich úžasnou nadpozemskou dokonalostí, zatímco Rusové a Číňani žijí ÚDAJNĚ ještě v době praotce Čecha?

 

 

A nyní fakta: zatímco České dráhy na mnoha místech dosahují rychlostí 5km/hod - 20km/hod, přibylo úžasných  23 kilometrů tratí s maximální povolenou rychlostí v Česku a ta je 160km/hod, jinak se jezdí v průměru 90 - respektive 108km/hod, což je dozajista hodno velkého ruského a čínského agentského rojení,

v zaostalém Rusku a zaostalé Číně...

(jezdí se k nám učit?)

 

ruští agenti žasnou a chtějí snížit rychlost i v Rusku (prý)
 
 

 

a co tepve čínští agenti žasnou nad českou dokonalostí

 

Když prezident Zeman vyřkl větu, že se můžeme v Číně učit a výstavba moderních tratí nám budiž příkladem, "lepšolidi" a "čučkaři" vyhlásili povstání, protože NAŠE skvělá západní kultura a ekonomická vyspělost je té ruské a čínské vysoko nadřazena.

 

My prý UŽ v roce 2050 budeme také jezdit rychleji.

(To neřekl Krampol, ale Ministerstvo jízdy...)

Scénka je z doby totality, kdy se údajně nesmělo kritizovat: 1987

Nejedná se o to, že bychom také NE-mohli nakoupit vlaky, dosahující této rychlosti. Potíž je v tom, že u nás se jezdí na polovině tratí 60km/hod, často 5 - 20km/hod, na několika kilometrech se jezdí 160km/hod, ale většinou kolem 90km, v Rusku a Číně rychlosti z foto jsou běžné a Rusko připravuje už tratě na rychlost 330km/hod. 

Ale čučkaři a lepšolidi tvrdí, jak agenti zaostalého Ruska a Číny u nás provádějí technickou špionáž. A že USA žádné agenty nemá, protože jsou šíleně zaostalí, což se ve zprávě napsat nemá. A pak se diví, že 70% lidí Českou televizí pohrdá, i když ji povinně platí!

 

 P.S. Pane Moravče a co zpráva, že CIA odposlouchávala francouzský parlament a americké štěnice byly i v Bundestagu? Jsou skutečně USA náš spojenec, že BIS po nich nepátrá? BIS by měla skutečně dělat důležitou úlohu ochrany státu a nikoliv touto fraškou označovanou jako zpráva Českou republiku zesměšnit! Pan plukovník by měl dostat padáka!