Byla zpráva BIS jenom odváděním pozornosti a kouřovou clonou? Tato závažná zpráva se objevila v mnoha veřejných zdrojích, pouze BBC a česká veřejnoprávní média včetně propagandy České televize k tomu "dramaticky mlčí"!

Vojenská technika z ČR je určena pro posílení ukrajinské armády na linii příměří na Donbase. Informovala o tom 8.12. tisková služba Lidové milice (armády-pozn.J.V.) DLR. Rozvědka zjistila, že na Ukrajinu dorazilo 20 BVP z ČR. Navíc již dříve do Mariupolu dorazila kolona 10 tanků, které byly odebrány ze skladů a prodány českými představiteli ministerstvu obrany Ukrajiny.

 

"Je velmi smutné konstatovat fakt, že státy, jejichž obyvatelstvo utrpělo zvěrstvy nacistického Německa, nyní tak otevřeně podporují fašistický režim Porošenka," dodali v Lidové milici DLR.

10 tanků je určeno k posílení 56. motostřelecké brigády ukrajinské armády u Mariupolu. Kromě toho během týdne bude předáno 56.brigádě dalších 20 obrněných vozidel s technickými problémy ze 17.tankové brigády v Krivém Rogu.
Nedostatek v 17. brigádě bude doplněn obrněnými vozidly ze zemí bývalé Varšavské smlouvy. Přitom se vojáci 17. brigády nebudou podílet na bojových akcích, ale pouze narušují západním politikům proces přechodu ukrajinské armády údajně na normy NATO.
Ukrajinské vojensko-politické vedení, připravující plány útoku, vůbec nemá obavy z očekávaných ztrát svých vojáků. Důkazem toho je skutečnost, že dochází k přesunu vadné techniky k jednotkám, se kterými se počítá pro útočné operace.

"Jak je vidět, přechod na standardy NATO je profanace Porošenka," dodali v oddělení obrany.

V Lidové milici věří, že kvůli vadné technice budou v případě útoku ukrajinští vojáci zastaveni ještě ve fázi překonávání první obranné linie republiky.

 

Jeden ze zdrojů

Zdroj:http://miaistok.su/