Jak je možné, že nás dnes ve veřejnoprávní televizi jako hosté lustrují a uráží ti, které volby z veřejného života vykopaly a dnes jako politologové nám káží víc, než Člověk v tísni?  Daniel Kroupa je jedním z nich - vůdce úchvatné ODA.

 

Když tě vyrazí volby, jdi dělat za jejich peníze politologa a učitele

Nejdříve už nikdo nechtěl prapodivnou straničku ODA, kdy se stal dokonce předsedou a pak ztroskotal i ve volbách do Evropského parlamentu. Lidé ho prostě s jeho názory poslali k šípku. Tak se stal politologem a káže lidem, co si mají myslet. A jak jinak: v současné době je členem předsednictva Unie evropských federalistů.

 

Takže nám z České veřejnoprávní televize káže jak farář, lustruje voliče, vysvětluje, co by říkal, kdyby byl na místě prezidenta Zemana a ví velmi dobře, jak by tento úřad vedl. Jenom mu scházela maličkost: aby byl zvolen. Takže nám to dnes přednáší jako předseda federální Evropy moudrých - prostě ví, co si máme myslet a koho volit.

 

 

A nyní opět pozorně čtěte, jak se manipuluje podvědomě s diváky Česká televize či její hosté

Daniel Kroupa se pozastavil nad tím, že prezident Miloš Zeman uznal za vhodné ve vánočním poselství útočit na Národní úřad pro kybernetickou bezpečnost (NÚKIB), který varoval vládní úředníky, že z hlediska bezpečnosti státu není dobré spoléhat se na výrobky a programy čínských firem Huawei a ZTE. Podle Kroupy to ukazuje, že prezident Zeman odmítá věřit názoru odborníků. „Američané rovněž takové varování vydali a řekl bych, že věděli, proč tak činí. Pan prezident, ač sám není odborníkem, jim, bůhví proč, nevěří,“ kroutil hlavou Kroupa, když pro Českou televizi hodnotil prezidentovo poselství.

 

 Ale ono je to obráceně!!!

Posloupnost byla: první USA nám oznámily, že Huawei musíme zlikvidovat, neb je hrozba a naše tajné služby reagovaly za dvě minuty a dodnes nedokáží říct, proč! Takže europeiský liberál federál dělá z lidí hlupáky, přestože ti ho ve volbách vykopali.

 

A kázal i prezidentovi Zemanovi

Lidi, kteří s ním nesouhlasí, označil prezident za „lepšolidi“. „To je výraz z dezinformačních blogů, takže možná by pan prezident měl volit lepší literaturu a volit lepší výrazy,“ neuvěřitelně drze vyzval Zemana politický zkrachovanec Kroupa. 

 

Jak je možné, že protěžovaná Zuzana Tvarůžková nereáguje, že nám nechává od politického zkrachovance co opět tyje z našich peněz jako politolog vykládat, co si máme myslet, a kdo je správný prezident, či dokonce co má a co nemá říkat?

 

P.S. Máme zde kolem půl miliónu neproduktivních flákačů viz Kroupa, Člověk v tísni apod., zatímco v liště stále běží zpráva: nejsou lidi na práci, omezíme spoje. Litoměřický okres.

 

A půl miliónu flákačů neprodukuje vůbec nic!

I když... Z Litoměřic každý den odjíždí desítky autobusů, kde se tísní jeden, či žádný pasažér.

 

A to vše prezident Zeman neřekl.