Nejdříve začněme nejznámější Savčekovou, kdy její záběry, jak se s každým objímá v Bruselu, České republice a jak všude dostává vyznamenání jako hrdinka protiputinovského protikremelského odboje skončila kde?

 

Naše milá Savčenková

„Ukrajinci, pokud mě potřebujete za prezidentku, dobře, budu prezidentka,“ tvrdila v květnu 2016. Loni v březnu se ale z národní hrdinky stala vlastizrádkyně. Ukrajinka ztratila imunitu a znovu skončila za mřížemi. Savčenková vyhlásila 5. prosince hladovku, aby tak protestovala proti údajnému nátlaku, který na ni a jejího obhájce vykonává tajná služba. Po šesti dnech oznámila, že zhubla o sedm kilogramů a že hladovku ukončí 13. prosince, protože prý již donutila úřady k ústupkům.

Nakonec génius Porošenko oznámil, že je Savčenková v zajetí bludů Vladimíra Putina a možná jeho médium, které uhranul. Lidská blbost je nekonečná.

 

16.1.2017

Ruský performer Pavlenskij utekl ze země, chce požádat o azyl ve Francii

Ruský umělec Pjotr Pavlenskij, který si na protest proti státu například přibil genitálie k dlažbě na Rudém náměstí, utekl z Ruska před hrozícím vězením. Má v úmyslu požádat o azyl ve Francii, napsala agentura Reuters.

Kromě drastického protestu na Rudém náměstí v roce 2013, namířeného proti apatii a nečinnosti ruské společnosti, Pavlenskij v minulosti provedl řadu výstředních protivládních protestů.

Například v říjnu 2014 se svlékl donaha a uřízl si lalůček pravého ucha, prý aby upozornil na zneužívání psychiatrie pro politické účely.

O rok později v listopadu zapálil v Moskvě vrata budovy ruské tajné policie FSB, čímž protestoval proti zatýkání Ukrajinců v Rusku. Za tento počin byl loni v červnu odsouzen k zaplacení pokuty a náhrady škody v celkové výši téměř milion rublů, v přepočtu asi 430 tisíc korun.

 

5.5.2017

Útěk z Ruska
"Drážditel Kremlu", umělec Pavlenskij, dostal ve Francii politický azyl

Pavlenskij si zašil ústa, aby demonstroval svůj protest proti uvěznění členek punkové skupiny Pussy Riot, odsouzených za pobuřující koncert v moskevském kostele. V další konceptuální prezentaci se v Petrohradu objevil nahý a zabalený do ostnatého drátu, aby upozornil na osud lidí žijících v represivním režimu. A tak tento hrdina dostal ve Francii politický azyl. Byl přece bojovník proti Putinovi.

 

16. říjen 2017

Ruský umělec Pjotr Pavlenskij podpálil budovu francouzské centrální banky

Francouzská policie zadržela ruského umělce Pjotra Pavlenského, který v noci na dnešek podpálil budovu francouzské centrální banky na Place de la Bastille. Umělec společně s nejmenovanou ženou podpálil sídlo francouzské centrální banky a současně vyzval k Velké francouzské revoluci, protože podle něj „banky obsadily místo monarchů“.

 

Ruský umělec půjde za zapálení francouzské centrální banky na tři roky do vězení, rozhodl francouzský soud

Rus, co získal azyl ve Francii během pár měsíců za podpálení vrat ruské tajné policie FSB, dostal 3 roky vězení ( s dvouletým odkladem) za podpálení francouzské centrální banky.

Petr Pavlenskij podle agentury Interfax v závěrečném slově vyzval francouzské úřady, aby banku Francie přestěhovaly z náměstí Bastily jinam a podpořil také protivládní protesty žlutých vest.

Francouzskou banku Pavlenskij zapálil společně se svou tehdejší družkou Oxanou Šalyginovou, aby tím, jak řekl, zažehl revoluční požár po celém světě.

___________________________

16. ledna 2019

PuŠy RYOt program s protestem proti Putinovi

a podpora Palacha?

Šíleně zvrácené!

Premiérové vystoupení členek slavného ruského sdružení Pussy Riot v Praze Paláci Akropolis. Tyto prostitutky souložicí jako těhotné pro pornofilm v kostele přijme pravděpodobný uvítací výbor: Kalousek, europoslanec Svoboda, Bartošek (oba KDU-ČSL), bývalý komunista dnes europoslanec Štětina a Pospíšil.

Kuře v pochvě - ideál kulturní obce

Kuře v pochvě - boj proti Putinovi. Že nechápete kombinaci? Nevadí, naše demokratická elita ano.

 

Tolokinová o svém sexu: považuji se za pansexuála: „To znamená i muži, i ženy, i pansexuálové, i queery."

Již vzhůru psanci této země, již vzhůru demokracie má, jediná.

Lepšolidi jsou v extázi...

 

Jo a v roce 2014 dostaly Havlovu cenu... Pussy Riot!

… farníci se plazí, aby se klaněli.

Gay pride poslán v okovech na Sibiř.

Aby nejsvětějšího neurazily, musí ženy rodit a milovat. Sračka, sračka, Boží sračka.

Patriarcha Gunďaj věří v Putina, lepší by bylo, kdyby ten čubčí syn věřil v Boha.

 

A vážně, velmi vážně na závěr: česká ambasáda protestuje proti údajnému zneužití Palacha v Itálii. Zde jsou špíny a skutečné "ku-vy" adorovány a lidské hodnoty (skutečné) jdou do pryč. Převráceny k zvrácennosti.

Zde, přímo v Praze tato chátra 16.ledna 2019 nevadí? Zde nebudou demonstrovat údajní bojovníci proti totalitním režimům a nebude ambasáda s demokratickou opozicí v čele s ODS Fialou protestovat? Takže zde jim chátra za Palacha nevadí, hlavně že je to dle nich vedeno správným směrem?

 

Je to hnus a větší urážka Palacha, českého lidu a nás, co osobně protestovali nezištně proti okupaci, než samotná okupace v roce 1968 "spřátelenými vojsky", protože tam jsme byli proti špíně všichni slušní lidé.

A ODS a křesťanští patolízalové k zneuctění mlčí? K čertu s tou špínou i s vámi!

 

Související

Připravuje Porošenko mezinárodní zatykač na Kalouska, Schwarzenberga, Ženíška, Svobodu z KDU-ČSL a další spolčence Savčenkové?