Snadné mezi řádky jako my za bolševika rozpoznat: "Srbové znovu protestovali proti prezidentovi Vučičovi. Podpořili je herci i profesoři univerzity", dramaticky líčí dezinformační Česká televize. Takže pokud mediální trh zaplaví tato zpráva z veřejnoprávní probruselské žumpy a jejích satelitů, je to ložené. Vzájemně si odkazy zvěstují a potvrdí mainstreamovou pravdu. Jaká je však skutečnost?

 

 Vučič se stal prezidentem poté, co dubnové volby vyhrál už v prvním kole s 55 procenty hlasů. Stejně jako v Maďarsku Orbán. (Dokonce ten s větším náskokem jako premiér)

 

A pak se objeví probruselská dramatická zpráva lepšolidí:

Několik tisíc (2000) lidí se v Bělehradě sešlo na dalším protestu proti prezidentu Aleksandaru Vučičovi a jeho Srbské pokrokové straně (SNS). Demonstranti podle agentury DPA pochodovali centrem města k budově televize a sídlu vlády, hlásá veřejnoprávní Čt údajně nejskvělejší. A skutečně to pravda je. Tak v čem je problém?

Protože veřejnoprávní televize a její satelity napíší dramaticky Srbsko a národ a přitom... Přitom se jedná o několik set Kalousků, Drahošů a Hrušínských! A kde jsou ty zbývající milióny?

 

Stejně jako v Maďarsku byl obrovský dav:

Znovu se podívejte na skutečnou pravdivou zprávu: a vážně pravdivou. V Srbsku nekolik stovek lidí (někdo uvádí i dva tisíce) protestovalo, takže se zdůrazní "protestovalo" a vynechá, či se odkloní počet, ale zdůrazní se stát Srbsko a přidají se herci a profesoři. Takže to byli skutečně Srbové, skutečně protestovali, což je také pravda, ale nebyla to celonárodní srbská protestující společnost, ale pár proamerických šmejdů jako všude na světě, jako u nás "demokratické komando" a  k tomu se přidá pár hereckých žoldáků jako u nás Hrušínský a spol. A  dramatická zpráva je na světě.

Milé děti - žáci Člověka v tísni, učte se rozlišovat jako my tenkrát mezi řádky. Pá pá...

 

 Možná si někteří vzpomenou na testy inteligence, když se nepoužívala Menza a IQ: přes celou Evropu se přehnal veliký vánek.

 

(Pro ty, kteří ani  dnes nepochopí: veliký vánek a dokonce přes celou Evropu je protimluv.)