Trestat a trestat, řezat, vylučovat a zavírat, jiná cesta není. Každou provokaci potrestat 5 - 10 let vězení, u politiků dvojnásobek. Reaguji tak na článek pana Oplta, který je protievropský, protiinkluzivní, prostě nedemokratický a Vůdci jako Fischer, Kalousek budou jednoznačně souhlasit se mnou.

Přidejme a trestejme každé nespisovné slovo pokutou až milion korun, sprostý výrok dva miliony a pokud to někdo učiní na sítích, sazby opět zdvojnásobit.

 

Zde onen článek

Vyhrožovat národu na tiskovce ? Nový milník ministra vnitra a Policie ČR.

 

 

Zastavte tu stoku, žádal Kalousek ministra vnitra Čepičku, pardon Hamáčka

Antisemitské a rusofilní kecy nemají na výročí co dělat. Navíc ta prasata zneužila památku naší země za přítomnosti čestné stráže,“

 

Ano, čtete dobře, tak se vyjadřuje senátor Fischer o Češích, že jsou prasata, když se hlásí k Rudé armádě, která osvobodila Československo,

naši vlast,

naše rodiče.

Veřejně a na Facebooku!

 

 

SKUTEČNĚ SENÁTOR FISCHER MŮŽE OZNÁMIT, ŽE NĚJAKÝ NÁROD

či jeho přátelé

JSOU PRASATA?

NEJVYŠŠÍ STÁTNÍ ZÁSTUPČE ZEMANE: KONEJTE, NEBO ODSTUPTE!

Souhlasím s Kalouskem: trestejme tu stoku a kanálie

 

 Zde je důkaz: a současně senátoři žádají, aby byl každý zbaven imunity. Pane Hamáčku a Švejdare, konejte svoji povinost!.

Pane Nejvyšší státní zástupče Zemane, Ištváne, Lato, ukažte, že jsme právní stát a konejte! Výroky Fischera, Hilschera, Novotného či Peszynskieho  a dalších jsou za hranou a dokažte, že bojujete za právní stát. Nejen za výroky na adresu třídy menšin na facebooku.

Senát při své ochotě vydávat určitě Fischera vydá, aby mohl být souzen. Nebo má jiná práva opět pán a jiné kmán?

 

P.S. Samozřejmě článek pana Oplta je jednoznačně správný, výše pouze vystihuje "vyváženost státních zástupců" a dozrál čas na reorganizaci. Nebo je spravedlnost opět slepá jak za bolševika?