Hra koněm: garde dáma, král dostává mat. Jenomže je pro slušné lidi v Evropě urychlení rozpadu Evropské unie v odchodu Britů, nebo naopak dramaticky silné posílení euroskeptických stran v čele s...

 

Extremista Donald Tusk a santus opilec Jean-Claude Juncker: hvězdná pěchota

(Mimochodem ať se na mě nikdo nezlobí, ale Donald Tusk je přesně prototyp bolševického Poláka, který se ohání demokracií, jak se mu to hodí a když zvítězí většina a není to jeho názor, začne tvrdit, že menšina má právo nebýt přehlížena, tudíž referendum ve Velké Británii s ohledem na protestující je neplatné a mělo by se opakovat - neuvěřitelné!)

 

Mnozí fandí odchodu Velké Británie jako předvoje velkých změn v Evropě. Ale je to skutečně pro nás, pro Orbána či Salviniho, Le Penovou neboli slušné Evropany, kteří nechtějí platit výpalné do Bruselu a být jeho stafáží výhodné?

Prosím, neberte to jako doporučení, ale podnět k zamyšlení, že i "neodchod" by měl svá velká vítězství.

 

Už dnes je očividné, že skanzen z Bruselu je ochoten vydírat, ničit, deptat a manipulovat, jenom aby si zachoval své prebendy, platy, odstupné desátky a zisk z výpalného. Občané Velké Británie se o tom přesvědčili na vlastní kůži a slušný občan Evropy jenom zíral a žasl. A na vzdemuté podpoře Nigela Farage (o kterém část eurofanatiků tvrdila, že je podvodník, protože vyprovokoval brexit a zmizel) je vidět, že je opět zde a strana The BREXIT party o sobě dává a bude dávat náležitě vědět.

 

Položme si hypotetickou otázku: co když je pro nás, Orbána a Salviniho a další po tragikomedii vůdcovství Macrona a terorizující policii Francie, stejně tak jako po fašizaci a politických procesech Španělska a justice v Katalánsku výhodnější, aby se Velká Británie zúčastnila voleb a dramaticky křídlo kolem Nigele Farage stejně jako množství euroskeptických stran v Evropě posílilo?

Nebylo by nakonec výhodnější pro občany spojené Evropy

(tedy nikoliv polobolševického skanzenu Evropské unie)

aby tyto změny včetně likvidace zločinné Lisabonské smlouvy strana The BREXIT party s námi absolvovala?

 

A znovu a znovu na vysvětlenou: my normální lidé nechceme ostnaté dráty na hranicích států, ale ostnaté dráty kolem Evropy, abychom se nemuseli bát o naše ženy, děti či vnoučata. Chceme spojenou Evropu a chceme položit betonový sargofág na skanzen Brusel a navíc cirkus Štrasburk na výjezdová zasedání za více jak 200 milionů eur ročně! Zrušit Lisabonskou smlouvu a žít jako normální Evropané v době krajánků s prostupností hranic a volného obchodu. Bez výpalného a vydírání. Oni nechť se vrátí do zaměstnání a odeberou se jim výsluhy za nic. A asi nikdo víc nechce. Žádnou demolici Německa, žádnou demolici Francie, České republiky, ocelové dráty...

 

 

 

Pouze vraťte nám Českou republiku zpět.

Vraťte nám Francii zpět.

Vraťte nám Velkou Británii zpět.

Vraťte nám Itálii zpět.

Vraťte nám Maďarsko zpět.

A vraťte všechy ostatní státy zpět.

Je to tak nepochopitelné?

 

 

Milióny lidí z Bruselu a Štrasburku se mohou vrátit zpět do práce a tato dvě místa uložit do sargofágu jako Černobyl.

Jako odstrašující memento zla.

Nic víc!

 

 SOUVISEJÍCÍ

Big Ben bije na poplach a Nigel Farage vyráží do boje! Svolává shromáždění.