Odkládejte splátky tak dlouho, až věřitel zemře a pak se odvolejte na ČSSD, že vám ukázala cestu. Vážně má ministr vnitra za ČSSD tak dlouhé prsty?

 

ČSSD zveřejnila na konci března, že strana za loňský rok utratila 167 milionů, do pokladny však získala jen 133 milionů korun. "Dlouhodobé závazky se ale v roce 2018 zvýšily jen o 5,9 milionu oproti předchozímu roku," uvedl po vydání výroční zprávy finanční ředitel sociální demokracie Martin Starec. 

Záhadné hospodaření a stejně hospodaří ČSSD ve vládě díky Marksové, dnes Maláčové. Peníze nejsou důležité, nedávno prohlásila parafrázovaně Venezuela Maláčová, nástupkyně Špidly "Zdroje jsou".  A zatímco členové ČSSD přispívají z velkých příjmů na chod strany, Hamáček a Maláčová se tomu smějí: nikde není ani zmínka příspěvku byť symbolické koruny. My to myslíme s lidmi dobře, tak si to sami zaplaťte z daní, hlásá geniální Maláčová.

 

A drazí Romové pozor, to stojí za přečtení!

Porušení práv dědiců

Pražský městský soud přiznal Altnerovi peníze 31. března 2016 za to, že ČSSD od roku 1997 zastupoval ve sporu o vlastnictví pražského Lidového domu. Podle rozsudku mu ČSSD měla zaplatit 18,5 milionu korun, hlavní část celkové nárokované sumy pak tvořila smluvní pokuta, která za 5734 dní od podání žaloby do vynesení rozsudku činila 318 milionů korun.

 

Prapodivný emeritní ústavní soudce Balík tvrdí, že je to nemorální. Vážně mohl být ústavním soudcem? Pokud se jedná o smlouvu, kde je tajným písmem zvyšováno násobné splácení i s úroky, určitě. Pokud dopravní podnik dvacet let mlčel a pak z 30Kč pošle exekutora pro 1 milion, tak je to také zločin.

 

JUDr. PhDr. Stanislav Balík,
advokát, bývalý soudce Ústavního soudu

ČSSD však 20 let!!!! lavíruje, fixluje, podvádí, o úrocích ví velmi dobře, má profesionální právníky, takže mohla zaplatit oněch 18,5 milionu + sjednanou částku a pak se soudit o část vratky, je vyjádření pana emeritního Balíka daleko za hranou!

Nemorální a nemravné je dluhy neplatit, pane emeritní soudče Balíku! Vážně jste byl soudce a dokonce ústavní?