Vytisknout

Cibulka kandiduje proto, aby Evropa zvítězila ve 3.světové válce 2011 - 2038 přestože je plně infiltrována  ruskými tajnými službami. A analytik Vrábel: Rusko rozkládá naši společnost už roky za pomoci KGB trollovací skupiny, která je tak mazaná, že se nedá odhalit. Ale my to víme a jsme jim na stopě...

 

TO SKUTEČNĚ V ČESKÉ PRAVDOMLUVNÉ TELEVIZI VYSLOVILI

 

 

V čem se tihle dva šašci liší ví jen Bůh a Česká televize: Cibulka řekne Rusko, přiloží siderické kyvadlo a to ukáže agenta KGB. Analytik Vrábel vloží do počítače geniálně slovo Rusko a vyskočí mu ruský troll napojený na KGB. Jestli má v počítači siderické kyvadlo nechce prozradit. Někdy si však člověk se selským rozumem pomyslí, zda to není souboj Bohnic. Ale NATO si to nemyslí a tvrdě za tyto chytré věci platí. Z našich daní...

 

Ještě z výkladu nemagoříte? Tak jedeme dál:

Autentický přepis výkladu Cibulky do Evropských voleb

Prosadíme zákon o plné psychotronické gramotnosti. Siderickým kyvadlem odhalíme každého ruského fízla v evropském parlamentu i tady a chceme Evropu těchto lidí zbavit. Protože pokud nemá Evropa skončit jako západní gubernie Ruska, navíc hladomor, genocidní hladomor, protože Rusko vede v současnosti klimatickou válku proti Evropě (taky už šest let neprší, doufám, že si toho někdo všiml v této republice) šest let neprší, čeká nás genocidní hladomor, tomuto všemu chceme zabránit konkrétně tak, že Evropa musí vybudovat kapacity na provedení klimatické války proti Rusku. Jinak tady vymřeme hladem.

V čem ta klimatická válka má spočívat, ptal se redaktor Klepetko.

Klimatická válka spočívá v tom, že družicový systém vytváří takzvané zdi, které brání proudění co se týče Evropy (v americe je to jiné), ale co se týče Evropy Rusové to dělají tak, že zablokovali jakoby zdí vodou napitých větrů z Atlantického oceánu. V Rusku prší, tady neprší.

 

 A co plácá analytik Vrábel, který nám  každý den vyhrožuje, a jak nás a ty agenty KGB odhalí

Dezinformátoři jsou ale mazaní, takže míchají pravdu a lež dohromady.

 

Slovo dezinformace je výmysl ruských tajných služeb KGB, kde „dezinformacja“ byl název oddělení černé propagandy KGB. Čili na začátku byla KGB, která se snažila ovládat své vlastní obyvatele a zmást veřejnost v zahraničí.

Činila se ale i STB. Nejznámější dezinformace bylo objevení písemností a pokladů v Černém jezeře na Šumavě. Málokdo ví, že KGB věnovala dezinformacím veliké úsilí. Zhruba patnáct procent veškeré činnosti KGB bylo zaměřeno na ně. Dezinformace k nám tedy přicházejí především z Ruska a nově také poměrně hodně z Číny.

Dá se podle nějakých znaků identifikovat, že se jedná o trollí zprávu?

Ano, na to se specializujme. Jsme jedni z mála na světě, kteří to dokážou efektivně rozpoznat. Přistupujeme k tomu analýzou sdělení a jsme schopni ty narativy v jednotlivých článcích zjistit. Děláme to na základě sémantické analýzy, která pracuje s jazykem, morfologií, významem slov a kontextem.

A z toho jste schopni odvodit, že toto množství zpráv vzniká v nějakém centru, které pracuje na společném zadání?

Jsme schopni poznat narativy, o kterých se v bezpečnostní komunitě neziskových organizací, think-tanku a akademické sféry všeobecně ví. Příkladem je narativ, že na Ukrajině vládnou fašisté, že mezinárodní sankce nejsou k ničemu a Západ na nich prodělává. To jsme schopni zjistit s vysokou mírou pravděpodobnosti. Přidáme k tomu další dimenze, jako že zpráva přichází ze zdroje, o němž víme, že v historii přicházel s dezinformacemi, nebo jsou v něm zmiňováni autoři, kteří jsou notoricky známí dezinformátoři. Jsme schopni rozpoznat zbytky ruských idiomů a obratů, které nejsou v češtině a v jiných jazycích známy.

 

V čem se liší Vrábel a Cibulka od hledačů zlata rozbíjením atomů olova na dvoře krále Rudolfa II?

 

V čem se liší kinetické siderické kyvadlo Cibulky od dimenze narativu idiomů ze sémantické analýzy morfologií antitrollového hrdiny Vrábela je čirou záhadou.

Vlastně ano, jeden si z nás dělá legraci, druhý (u Rudolfa II) vydíral a třetí si z nás dělá legraci,  vydírá a navíc vyhrožuje!

Antitroll: odvraceč narativu idiomů ze sémantické analýzy morfologií. Ach Bože...

 

Siderické kyvadlo Cibulky slinulo s počítačovým antihoaxovým mágem Vrábelem a toto spojení zahájilo frontální útok proti dezinformacím z lůna KGB!

Už nikdy nebude pršet, sidericky odhalili strašné prokletí zkrzevá siderické kyvadlo Cibulka a Vrábel v naší nejinteligentnější České televizi!

Bůh nás před těmi zhovadilostmi ochraňuj. Bude hůř...