„Poslanec Ondráček (KSČM) dělá ostudu České republice. Na této cestě oficiálně ČR nezastupoval. Kromě videa s tímto ,úspěchem‘ nevím, jaký byl cíl jeho cesty,“ odsoudil návštěvu šéf české diplomacie Petříček.

 

 

 

Zdeněk Ondráček

Přátelé,
tak podle ministra Petříčka dělám ostudu . Já tam do té válečné oblasti na vlastní nebezpečí přivezl hračky, omalovánky a pastelky dětským sirorkům a on tam posílá miliony korun pro fašistické neziskovky, armádní výstroj a zbraně, kterými jsou zabíjeni rodiče těchto dětí . Kdo z nás je větší padouch? Jdete se bodnou pane ministře!!

„Tohle se blíží vlastizradě. Ústavní činitel, který přísahal na zákony ČR, jedná v přímém rozporu se zahraniční politikou státu a v zájmu cizí moci,“ uvedl předseda poslaneckého klubu TOP 09 Miroslav Kalousek.

Kalousku a v zájmu USA je to také vlastizrada viz úvodní foto...?

 

Po přivítání “úřadujícím prezidentem” “Doněcké lidové republiky” Denisem Pušilinem

 

Komu vadí, že Ukrajina nezabíjí občany Donbasu? 

Komu vadí, že nový prezident Ukrajiny Volodymyr Zelenskyj chce jednat o míru?

Petříčkovi?

Americké ambasádě?

Extremistům kolem Fialy, Bartoška či  Kalouska v Parlamentu a Senátu?

Co myslíte, má se slavit, nebo zabíjet?

 

 

15.května 2019 v 13:38, příspěvek archivován: 15.května 2019 v 15:34

Poklonkovat vojenské přehlídce Moskvě, tvrdit o Doněcku, že se tam lidé mají skvěle a chtějí k Rusku, to by panu Ondráčkovi šlo. A jistě si to tam užil. Ale my na období komunismu nezapomínáme! Dělá ostudu ČR.

 

Neměla by vláda, Bartošek, Kalousek a další přiznat, že naši vojáci budou zabíjet kdekoliv na světě, pokud velký světový fízl a agresor zavelí? Kdekoliv a kohokoliv?

 

Pokud se mocnosti dohodnou, jak naložit s těmi, co touží po válkách a zabíjení?