Tyto dny jsme si vyhradili na ověření faktů, o kterých se z mainstreamových médií, především z České televize dozvídáme jako o naprosto věrohodných až nejvěrohodnějších lepšozprávách a chtěli jsme znát a hlavně vidět na vlastní oči důkazy přímo v terénu, nikoliv z úst našich nejlepších a prověřených hvězd České televize a jejich hostů.

 

Sever, východ, západ, jih.

Obrovské množství dat, které jako dokumenty přivezeme. Já osobně jsem v jedné nejmenované, velice exotické zemi, ze které je úvodní foto. Myslím, že nikdo neuhodne, kde se tato vzdálená, exotická země nalézá. Ale připojení na internet se mi zdařilo, takže úvodní foto jako hádanku neznámé, vzdálené, exotické země máte jako bonbónek.

Přiznávám, že sám jsem byl překvapen a ke konci týdne budeme (po zpracování) fakta zveřejňovat. A máte se na co těšit. Je toho hodně. Čestně zpracovaného, ne jako to dělá Naševaše Česká televize.

 

Mimochodem jsem stačil i zde ve vzdálené, exotické zemi zaznamenat, že "Milion chvilek" pod tíhou důkazů, pod tíhou tlaku veřejnosti, že akce jsou organizované nikoliv spontánní se musel přiznat: vybrali jsme peníze na pouťovou atrakci v centrech měst včetně Prahy a lidé přišli tančit. Veřejnoprávní televize je také nebaví.

 

A to je dobře! Podvodníci se vždy prozradí. Bolševický systém nátlaku je v demokracii nepřípustný. 

Marketing "Milion chvilek": kdo platí megapodvod v zájmu Bruselu, kdo platí vymývání mozků na školách?

 

Petr Pokorný