K tragickému vyhlazení Lidic přijeli i ti, kteří nás osvobodili, zachránili tisíce, možná miliony životů občanů Československa a samozřejmě s jejich výsostným znakem: ruskou trikolórou. A jak se zachoval faktický nácek Filip Petlička? Ruské trikolory sem nepatří a snad by mohl dodat že nás osvobodila americká armáda s Adolfem Hitlerem v čele!

 

Kam až se dostane přepisování dějin?

 Byla přítomna ministryně spravedlnosti Benešová či předseda Parlamentu ČR Radek Vondráček. Den v Lidicích započal mší. Kněz pověděl: „Musíme bojovat proti zlu a v eucharistii sjednotit oběti z Lidic…“

 A následně vyhnal Filip Petlička Noční vlky, protože provokativně prý mají ruskou trikoloru. Mají nosit snad Rusové říšskou, nebo US ARMY?

Od kdy jsou v České republice zakázány znaky jiných států, než české? To je nový zákon, pane Petličko?

 

Samozřejmě že ne. Ta pointa šmejdů, jak vygumovat Rusko je jinde: sovětské znaky neexistují, neb Sovětský svaz už není. Rusové nás pod trikolorou neosvobodili, takže se to nosit nesmí. I Slováci budou mít zakázán přístup. Nebo si musí vzít slovenská prezidentka znak US ARMY a zatajit, že je Slovenka, protože tehdy byla "Českoslovenka"!

Tudíž zdůvodnění oficiální: Sovětský svaz byl mezi vítěznými mocnostmi, které se střetly s německými nacisty. Nacisté plánovali vyhlazování tzv. podlidí, antropologicky se nehodících k teutonickému poněmčení (germanizaci). Petličkovi však vadily ruské trikolóry, které v druhé světové válce nesymbolizovaly SSSR.

Tudíž i Čaputová a další mají smůlu: vezmou si americký znak, nebo se nebudou hlásit k žádnému státu?

Kam až ten opět nenávistný idiotismus zajde?

 

Nebo je to osobní, náckovská aktivita pana Petličky a měl by být za náckovské chování vyražen? To samé dělalo gestapo: také třídilo lidi!

Filip Petlička

vedoucí odd. prezentace

tel. 312 253 702, 731 110 984
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

 

 

Petice proti postupu vedoucího oddělení vztahy s veřejností Památníku Lidice.

Protestujeme proti postupu Filipa Petličky, který dne 15. 6. 2019 při pietním kladení věnců neumožnil Nočním vlkům položit věnce k památníku. Požadujeme jeho odvolání. Nesouhlasíme s přepisováním historie.

Irena Bartáková   Kontaktujte autora petice   https://www.petice24.com/contact/232595?a=2

 

 

 

Ostře protestuji, ostře protestujeme proti přepisování a znevažování hrdinů, co nás osvobodili. A zákulisními tahy jak je zprovodit ze světa je stejný zločin, jako začaly Lidice!

 

 P.S. Na extremistickém veřejnoprávním iROZHLAS už běží masáž, že nejvíc vděčíme Američanům a Angličanům za připomínku Lidic... Vlastně oni ti hrdinové to asi skutečně jsou...