Člen ODS od Fialy chce prezidenta podříznout jako svini, chráněnec skupiny gay v zahraničí, perverzní tanečník a masturbátor z gay klubu Jakub Janda nazývá prezidenta republiky vlastizrádcem a policie je kde?

Ministr zahraničí také nekoná? Nejvyšší státní zástupce Zeman mlčí?

 

Jak daleko je ještě k době, kdy zde budou defilovat noví Hitlerové a podřezávat hrdla přímo na ulicích za přítomnosti justice a policie? Zatím jenom vyhrožují, pokud jim neuvolníme místa!

 

A strašné je, že tato perverzní divná osoba zastupuje

Evropské hodnoty a Evropskou unii!

Vážně toto zastupuje Evropské hodnoty budoucnosti?

 

 A co policie, a co justice? Dnes už se beztrestně smí vše jako v roce 1939?

 

 Koho zastupuje? Kdo je skutečný vlastizrádce, když je placen takto?

Jen mimochodem, statisícové příspěvky má neziskovka Evropské hodnoty od následujících subjektů:

11 nejvyšších přispěvatelů Evropským hodnotám v roce 2017: Foreign & Commnonwealth Office, Dary na Program pro soudržnou společnost, Konrad Adenauer Stiftung, Velvyslanectví Velké Británie, International Visegrad Fund (nizozemská vláda), American Friends of the Czech Republic, European Parliament, Centre for International Private Enterprise, Velvyslanectví Spojených států amerických, GLOBSEC Policy Institute, Zastoupení Evropské komise v ČR. (zpracoval Tomáš Vyoral)

 

 Kolik ještě schází k tomu, aby tato chátra začala upalovat obyčejné občany, kteří budou mít jiný názor jako v Oděse na začátku Majdanu v domě odborů? Tato skupina se cítí naprosto bezpečná a chráněná před čímkoliv!

Nechá to justice a policie zajít až tak daleko?