Tedy, ne že by mě to snad ještě překvapovalo, ale vždy když zaslechnu ty pravidelně trapné, agitační výkřiky herce, ředitele Divadla Na Jezerce,...
 

... pokaždé si vzpomenu na jeho tatínka, vskutku národního umělce Rudolfa Hrušínského - geniálního herce, člověka který svou inteligencí a kultivovaností vzbuzoval respekt, úctu.

Ono ani tak nejde o politické názory synátora, jako o ten příšerný styl, rétoriku, která připomíná tu nejhorší hereckou šmíru.

Tentokrát zase „mladý“ Hrušínský napadl politiky a spoluobčany, že nejsou dostatečně horliví v přijímání eura a hloupě lpí na české koruně. Ano, podle prováděných průzkumů jde pořád ještě o sedmdesát procent respondentů.

Jistěže to není jednoduché téma. Diskuse je zcela namístě. I když opírat nutnost přijetí eura tím , že při cestách do zahraničí doplácíme na směnu, mi přijde, jako hlavní argument, dost laciné, směšné, ale prosím...

Od politických agitárorů typu Jana Hrušínského vlastně ani nic lepšího nečekám, ale otvírat zmíněnou diskuzi, oslovovat názorové oponenty titulkem Jste blbí...? je nestydatost, hotová zvrácenost.

Chválit na tom lze snad jen tu drsnou otevřenost divadelního pricipála, který se tak vžil do role šaška. I zcela nezainteresovanému člověku je alespoň hned jasný, o co tady jde.

Prostě taková rodinná tragédie!

 josefhavranek.blog.idnes.cz