To, jak se ČSSD zoufale drží zuby nehty ministerstva vnitra a ministerstva sociálních věcí i kdyby je prezident Zeman mlátil holí po hlavě už něco významného naznačuje. Kolik miliard se tam točí, kolik Rathů odhalí případný audit a vrátí se trestní oznámení na Marksovou a rozvrat MPSV, až se prověří hospodaření a katastrofa za miliardy na nefunkčních programech?

 

Divadlo, teatre, divadlo a stále dokola

A to ani nemluvě na rozvratu inkluzivního školství pod uječenou Valachovou. ČSSD se drží zdrojů jak klíště a Hamáček už se nestydí ničeho. Normální člověk by se propadal hanbou, ale Hamáček, Poche, Šmarda, Maláčová či Valachová?

Jasně, z cizího krev neteče a pokud penízky připlují i k této prapodivné straně, tak proč opouštět topící se loď? Zda je Šmarda na funkci svéprávný nelze od internetu posoudit, ale prezident Zeman a lidé mají pravdu, že se chová a mluví jako blb. A z ČSSD už si dělají legraci snad i malé děti.

A pokud se přidají extremistické výroky RRTV pod vůdcem Krejčím z ČSSD, neziskové organizace, kudy protékají desítky miliard a odčerpávají mladé lidi od skutečné práce, takže vláda si najímá ukrajinské, bulharské a bůhvíjaké gastarbajtry, je jasné, že i prezidentu Zemanovi musela dojít trpělivost, i když "lepší lidé" řvou jak pomatení a Piráti udávají jak za zlaté éry udavačské nacistické pod Adolfem Hitlerem. I když Piráti a slušnost byl, je a bude vždy protimluv a dokonce chvíli se tak tvářili a mnohé děti poblouznili.

 

Prostě nastává horký podzim a politická scéna česká se musí vyčistit. Z gruntu a od podlahy. Snad tomu pomůže i brexit a lidem se rozsvítí, že to není katastrofa, ale vítězství.