Vážně si toto Česká televize a Moravec může dovolit? Kolik hnoje ještě vyteče z veřejnoprávní televize? Expertní komando v bublině majitele České televize Václava Moravce zase excelovalo. Když si vezmeme, že toto (Eliška Wagnerová) pracovalo na Ústavním soudě, běhá ještě teď mráz po zádech.

 

O co jde: Co se týká zveřejnění celého rozhodnutí, tak podle Wagnerové proti sobě stojí zájem na ochraně osobních údajů obviněných osob a veřejný zájem, protože jde o premiéra. Zveřejnění rozhodnutí by podle ní nemělo být penalizováno.

Paní lepší žena Wagnerová sice ctí právo a nepřetržitě kope do komunistů, ale když se jedná o někoho, kdo má odlišný názor, smí se připustit porušování zákonů ve veřejném zájmu. I soudce Lynč byl ve veřejném zájmu. I Milada Horáková byla ve veřejném zájmu. Dokonce tisíce lidí šlo na Sibiř ve veřejném zájmu a rozsudky se dle toho dělaly. Prostě, gulagy bylo bolševické zlo, ale když by byly ve veřejném  zájmu Evropských hodnot, tak by to bylo skvělé a úžasné.

A Eliška Wagnerová jak vystřižená z roku 1948 ve spolupráci s STB! Kdo ji natlačil na Ústavní soud?

 

 Aha:

V roce 1996 byla jmenována prezidentem Václavem Havlem soudkyní Nejvyššího soudu, o dva roky později pak jeho předsedkyní. Funkci předsedkyně Nejvyššího soudu zastávala až do 20. března 2002, kdy ji Václav Havel jmenoval soudkyní a současně místopředsedkyní Ústavního soudu; funkční období jí vypršelo o 10 let později, 20. března 2012.

Pouze paní emeritní lepší žena někde zapomněla váhy paní Justicie, a tak už předem hlásí: Babiš je vinnen, i když neviděla ani jednu stránku státního zástupce. Ale ve veřejném zájmu trest smrti!

A faktický majitel České televize Václav Moravec nadšeně přikyvuje.

Ten podzim na veřejnoprávní televizi Čt 24 a Čt 1 začal obrovskou soutěží blbů proti blbějším. Extáze zoufalosti rádoby dezinformační, kdy ti, co vyrábějí systém dezinformační po vzoru zloděj křičí chyťte zloděje se rozjel na plný plyn.

 

P.S Mimochodem, jak mohla udělat vysokou školu právníků v roce 1974, když patří k lepším lidem, co tvrdí, že kdo nebyl bolševik tělem a duší, na práva a na vysoké školy se nedostal? (Eliška Wagnerová z Kladna ukončila studium práv na Právnické fakultě Univerzity Karlovy v Praze v roce 1974.)