Část slovenské scény se ironicky zmiňovala, že zatímco si Slovensko zvolilo zdravou a krásnou Čaputovou, Češi mají nemocného a nehezkého Zemana. I zde je prý vidět budoucnost. Co se podívat pravdě do očí bez make-upu a kavárenské zvrácenosti?

 

Zatímco údajně těžce nemocný prezident Zeman má velmi nabitý program:

28. dubna 2019 V Pekingu se prezident Zeman zúčastnil konference k nové Hedvábné stezce.

Prezident republiky Miloš Zeman s manželkou Ivanou Zemanovou uskutečnil ve dnech 14. - 16. května 2019 oficiální návštěvu Maďarska.

čtvrtek 27.06.2019
Prezident republiky Miloš Zeman s manželkou Ivanou Zemanovou navštívil ve dnech 25. - 27. června 2019 Kraj Vysočina. ...

sobota 31.08.2019
Prezident republiky Miloš Zeman uskutečnil ve dnech 31. srpna 2019 - 1. září 2019 pracovní návštěvu v Polské republice.

čtvrtek 12.09.2019
Prezident republiky Miloš Zeman uskutečnil ve dnech 10. - 12. září 2019 oficiální návštěvu Srbské republiky. ...

 

Před několika měsíci se měla Čaputová zúčastnit ekonomické debaty. "Ochorela".

Aký postoj majú prezidentskí kandidáti ku kľúčovým sociálno-ekonomickým otázkam? Pozvanie Asociácie zamestnávateľských zväzov a združení prijali Štefan Harabin, František Mikloško a Eduard Chmelár. Diskutovať mala aj Zuzana Čaputová, kvôli náhlej viróze sa však ospravedlnila.

 

Je říjen, Čaputová měla přijet na výroční konferenci Forum 2000. Nepřijede. Hádejte proč? Opět "ochorela".

„Paní prezidentka ruší svůj program na nejbližší dny ze zdravotních důvodů,“ sdělil Strižinec agentuře TASR. Čaputová měla například v pondělí 14. října vystoupit v Praze na výroční konferenci Forum 2000. Zde měla přednést projev.

 

 A Havel, který je dáván za příklad, dělil svůj čas jízdami na koloběžce po Pražském hradě, návštěvami nemocnice a operacemi. Když chce fanatická kavárna bít psa, hůl si vždy najde. A pravda a láska jde do pryč. Lhát se prý má: je to v zájmu Evropské unie. A ta úžasná Čaputová opět marodí, ale prý pojede "elektríčkou". Někdy, až se ozdraví...