Jak jste nás to učil, soudruhu generále, když jste byl ještě vůdce bolševický v Československé armádě? Kdy jste lhal. Tenkrát, jako bolševik, nebo dnes jako antibolševik? Jak se z křiváka stane čestný člověk, soudruhu generále Pavle: když jste zahodil Rudou knížku, nebo když jste místo v korunách a rublech dostával plat v dolarech a eurech?

  Smutný pád do propasti.

 Další perly Václava Moravce

Rusové jsou nebezpeční, protože Německo zabilo desítky miliónů lidí, tvrdí hvězdná pěchota Václava Moravce.

Za našich "mladejch let" jsme si říkali kameňáky: "Nevíte kolik je hodin, ptá se meloun babičky na Karlově mostě. Já nekouřím a skočila do kanálu."

 

Ano, byli jsme děti a řezali jsme se smíchy. Když však toto zelený komunistický mozek Petr Pavel vykládá s Jourovou dnes z veřejnoprávní televize za asistence Moravce, jde nám po zádech mráz. A vskutku není z Kremlu.

 

Superperla

Toto jsou velice dobré názory, řekla Moravcovi geniální hlava eurokomisařky Jourové. Podívejte se prosím na tabulku. Asi není co dodat. (Mimochodem, ani součet % nesedí do sta procent)

Jourové hrabe? Velice dobré názory?
A 4% se nebály a řekly to natvrdo

My říkali za bolševika "blbá jak rádio Jerevan"... Posuďte prosím sami.

Další perla:

Prý se zdvojnásobil počet milující Evropskou unii, tvrdil Václav Moravec. Podívejte se opět na tabulky výše. Přesně to koreluje s oficiálním výzkumem Eurtostatu. Vážně Moravcovi totálně hrabe: Jak zastavit tuto dezinformační stoku?

Počítejte s námi viz tabulka. 61+4=65%

 

Z posledního zveřejněného průzkumu Eurobarometr zůstávají Češi tradičně mezi národy nejskeptičtějšími vůči unii. Největší důvěru v EU dávají najevo obyvatelé Litvy (72 procent), Dánska (68) a Estonska (60), na opačném konci figurují hned za Českem (36 procent) Francie (33), Řecko (32) a Británie (29), kde zdlouhavý odchod z EU vyvolal vládní krizi.

Což opět dělá kolem 64% a přesně to potvrzuje (matematicky prapodivný) průzkum u Moravce. Kde se vzal ten dvojnásobek milující Evropskou unii, jak tvrdila hvězdná pěchota v čele s Václavem Moravcem? Dle EUROSTATU je to stále stejné!

A opět průzkumy dělané kolem Člověka v tísni - fraška, za chvíli bude milovat 144% lidí Evropskou unii ze 100% možných. Je to demence, nebo zvrácenost?

 A takový divný pocit z výzkumu: Negativně na EU prý nahlíží voliči KSČM, SPD a Trikolóry, tvrdí Kantar. A to je opět divné: tyto tři strany mají dohromady 65%?

 

A další perly (zkráceně):

v Polsku, Maďarsku a Rusku je to strašné. To vidíme všichni. A to strašné je, že v Rusku opakovaně lid volí jednoznačně Putina, v Maďarsku Orbána a i v Polsku vyhrála stávající vláda. Všichni jsou prý zločinci, jdou proti lidu. Takže Jourová, soudruh generál Pavel a Pribáň žádají vyměnit voliče těchto států. Vážně to není idiotismus?

A tahle divná odnož nám říká, co si máme myslet? Mimochodem, výzkum Kantar hlásil, že voliči SPD jsou nevzdělaní, staří tupci. Nyní se (prý) zjistilo, že do Trikolory přecházejí ti vzdělaní z SPD, kteří tam nebyli, tvrdí dále Kantar. Také vám z toho hoří mozek? Co věta, to perla, nebo superperla.

Milí Češi: nechte je, ať se v těch lžích, dezinformacích a fantasmagoriích umlátí sami.

 

A tak toto byl další bájný díl úžasného veřejnoprávního Václava Moravce. Pěkně děkujeme..