Manipulace s dětmi: je to důkaz, který jsme popsali už před časem a nyní to samé zoufalí a stejně tak rozzuření rodiče popisují v Základní škole Vejrostova v brněnské části Bystrce. Vyloženě nechutné!

 

Nikdo slušný nekritizuje organizaci "Lékaři bez hranic"  pokud od dospělých vybírá peníze na svoji činnost a tou je pomoc lidem v oblastech nemocí a konfliktů. Ale nelze připustit, aby terorizovala děti ve školách. Ty děti nevědí, proč umírají a utíkají do Evropy teroristé, proč mají deset, či patnáct dětí které neuživí, proč umírají lidé díky válkám, které jsou pro černé zlato a plyn.

27. listopadu 2019

‚Nebudeme nečinně přihlížet.‘ Lékaři bez hranic začnou znovu pomáhat uprchlíkům ve Středomoří

Je zavádějící foto z Bystrce, když kapitánka lodi Sea-Watch 3 Carola Racketeová je souzena právě za tento zločin?

Většina z nich se nechce přizpůsobit, ale vytváří nebezpečné komunity a ty pak ohrožují naše děti, které se na tyto zločince mají skládat! A nic to nemění na faktu, že se mezi nimi skutečně najde výjimečně uprchlík, kterého čeká ve vlasti smrt. Ale turisté už zase jezdí do Libye, Tuniska a dnes už i do Sýrie a jejich obyvatelé tam žít nemohou? (Mimo míst, kde se střílí)

 

Odporné

JEDEN DEN NA ŠKOLÁCH "Člověka v tísni" jako "Lékařů bez hranic" - vydírání a manipulace je základem

„Měřili dětem ručičky a řekli, že můžou přispět chudáčkům v Africe, to je nechutná manipulace,“ vypráví jeden z rodičů, který s embargem souhlasí.

 Martina Dobšáková, matka žákyně z druhé třídy: „Velmi správně, a ještě navíc ten nátlak, přineste penízky ze svého kapesného... mně jako rodiči se celá ta akce nelíbila a s tímto jedině souhlasím.“ Eva Strnadová ji doplnila: „No to bylo silný kafe. Děti došly domů, že si mají vzít ze svých pokladniček peníze a donést je do školy. Takto to podávat prvňáčkům a druháčkům…

 

Excelentní zastuputelé

 

A co dále dělají? Vážně je toto humanita na školách?

 Šmejdi, co prodávají hrnce a vysavače, či politickou reklamou manipulují děti a důchodce by měli jít do kriminálu!

školní výuka "Člověk v tísni" pomáhá na školách
Další výuka na školách aneb základem jsou urážky

Prostě to, co se stalo v Bystrci u Brna není "špatně interpretováno" paní učitelkou, ale programově to běží už dva roky a měl by se zodpovídat ministr Hamáček z ČSSD! I s Plagou!

 

A toto stále pokračuje - nenávist proti jinému názoru, urážky a špína. Nyní to pocítila Bystrc a "Lékaři bez hranic" + sypejte penízky

Člověk v tísni šíří bruselskou propagandu na našich školách - studentské volby 2017
Návrh vládě, jak vyřešit siroty paní europoslankyně Šojdrové z Řecka
Rakovinu nevidíte, tak neexistuje. Uprchlíky nevidíte, tak neexistují, tvrdí Rychetský, Šojdrová či Čaputová. Vrací se doba tmářství?

Pětileté děti nahnány na Národní: tady je hrobeček Václava Havla a studentů. Plago, tobě přeskočilo?