Vytisknout

A zábavná, několikahodinová šou v přímém přenosu "Čau lidi" pokračovala: mluvčí Hamáček a Babiš v přímém přenosu. Naší přítomností jsme ukázali, že bojujeme za lidi. Jsou sice mrví, ale vidíte, že i ty zastřelené ochráníme. Naše BIS nespí a všechny vás vidí.

 

A z Evropské unie a od soudu ze Štrasburku se blíží výtka: kdybyste zakázali nelegální zbraně, střelec by se lekl a nikoho by nezastřelil. Vy, v České republice zákonem, že nelegální zbraně jste nezakázali, nesete svůj hřích až do Chrámu Božího hrobu v Jeruzalémě, zovaného Golgota.

 

A v tomto duchu se nese veselé šou Čt, jak přežít, když vás zastřelí, jak se máte chovat, když jste mrtví, a v tomto duchu se i vyjadřují všechny významné osobnosti, které Česká televize osloví. A hned nám vypráví Borek z Izraele, jak tam mají úžasný systém, že zastřelí vše, co se hne. A dle zkušeností pak vyletí i nemocnice do povětří...

  1. Vážení, jestliže vás někdo zastřelí, dbejte pokynů a zachovejte správné evakuační postupy. 
  2. Dbejte pokynů GDPR, nechť zastřelené správně identifikují (nepřesné vyplnění kolonek se trestá)
  3. Každý zastřelený má přednostní evakuační právo
  4. Všichni mají zkušenosti, umí poradit, jenom jaksi pronásledují všechny slušné a ti šmejdi vždy předeběhnou
  5. Je nutné zakázat nelegální zbraně...

A hnojometi v České televizi pokračují:

vykládají kdyby, co kdyby by bylo jaksi bylo a jak se má kdo chovat, když se na něj střílí, zatímco ti, co skutečně nás, občany chrání, pak dostanou placku a jdou vyplňovat stupidní lejstra.

 

Nic o tom, že někteří teroristé vybízejí k podřezání prezidenta, že Milion chvilek burcuje k násilí, že člen ODS chce všechny pověsit a zuřivost díky nim ve společnosti eskaluje. Místo toho se tam plandá Hamáček z ČSSD, uroní slzu a odkráčí předat peníze politickým neziskovkám.

 

Co by mělo být v každém civilizovaném státě: itinerář, že politik se nesmí natřásat před kamerou při neštěstích, že zodpovídá a odpovídá pouze nejvyšší velitel zásahu (ať policie, hasičů apod.), že ve veřejnoprávním médiu budou pouze strohá zprávy, byť třeba opakované se základními fakty a nikoliv domněnkami a že je nepřípustná zábavná šou kvůli sledovanosti. Poskok ministr zdravotnictví mrtvé nezachrání, stejně tak poskok Hamáček mrtvé nezachrání, pouze se pletou a tyjí z cizího neštěstí.

VÁŽENÍ POLICISTÉ (ale pouze vy, co v terénu nasazujete za nás životy)

My, občané si vaší práce velice vážíme a nedáme na vás dopustit. Alespoň většina z nás. A prosíme: mějte slitování s Hamáčkem. On tam chudák stojí venku na větru a musí mluvit do televize za ČSSD. Chápete, jaké je to vypětí? Vy si jenom honíte gaunery a pouze vás v nejhorším zastřelí, zatímco on musí vše vysvětlit a odkecat. Ta práce je na zhroucení.

Ale upřímně, je mi z něj a jemu podobných (lidsky) na blití! A vám upřímně a do třetice, za vaši práci upřímně děkuji.

 

Odjinud, navíc od skutečného experta výše názor potvrzuje

Zásah policejních složek byl podle izraelského bezpečnostního experta Davida Bohbota zoufalý, ba katastrofální! Ukázal, že i přes údajné plánování, jak by se mělo reagovat, skutečný plán neexistuje. Ministr vnitra nechrání zájmy občanů této země. Média přinášejí rozhovory s rádoby odborníky, zpravodajské štáby se pletou na místě zásahu, a nikdo je nevykáže. Do objektu a kolem něj si chodí každý, jak chce, kolem jezdí auta, MHD funguje, jako by se nic nestalo. Tohle se nám může šeredně vymstít, protože jsme v přímém přenosu ukázali, jak jsme neakceschopní…

 P.S. Výše popsané je o šíleném médiu zvaném Česká televize, i když se zdá, že za excesem člověka na vraha jsou lékaři s naprosto nevhodným až s krutým informováním o ukončení jeho života jako pacienta. Snad vyšetřování zjistí víc.