Co v Řeporyjích žije za komunitu? Mnozí lidé si myslí, že Novotný je retard. To by ještě nebylo nejhorší, ale kontrolovala "sociálka" rodinu Novotného, kdy z vnějších symptomů je Novotný těžký psychopat? Vyhlásit válku Číně a Rusku už musí být skutečně těžký mozkový kalibr a když se přidá jeho chování a mluva, veřejnost a okolí by mělo vědět, s kým má tu čest. Prý pověsí Sergeje Lavrova a vrátí Krym Ukrajině. Jak nebezpečný je Pavel Novotný okolí a hlavně dětem

 

 člen ODS

Romská komunita si ho prý váží, tvrdí (foto Rossia)

Psychopat nemá strach

Psychopata tak absolutně nic nebrzdí a absence strachu vysvětluje i jeho jiné vnímání reality, a tedy i chování. „Přitom strach je emoce, kterou nám sem přinesli dinosauři už někdy před 250 miliony let. Zachraňuje vám život, a když ho nemáte, tak vám vlastně chybí spojení mezi centrem strachu a jeho uvědoměním,“ vysvětluje psychiatr Radkin Honzák. „Třeba takový gangster, kterého chytili na letišti s plným batohem kokainu, pak klidně přizná, že daleko větší potěšení než pytel peněz, které z toho měl, u něj vyvolalo vlastní pašování,“ vysvětloval pro Český rozhlas. Každý psychopat se ale podle psychiatra vždy dere na špici, pokud má příležitost. „Jde o to, jak dalece se společnost dohodne, že tady máme nějaká pravidla a že jsou vymahatelná i pro tyto lidi. Proto jsou mezi psychopaty nejlepší obchodníci, ale taky lháři. Muž, který prodá Karlštejn, nebo sňatkový podvodník s IQ 85, který s nadhledem ukecá vysokoškolačku.“

Problém je, že Rusové si Novotného náležitě vychutnali a ukazují ho jako obecního blba - politika Evropy, dokonce Čecha, zatímco retard Novotný se vidí na piedestelu slávy, jak jim to nandal.

Co může být pro ruskou propagandu výhodnější, než ukazovat Novotného, který posloužil jako symbol debility evropské v reálném, přímém záběru?

  PODÍVEJTE SE, TOHLE TAM U NICH V EVROPĚ SKUTEČNĚ ŽIJE...

Vyhlásil válku Rusku a Číně a pověsil Lavrova (facebook)

 

Jak definovat psychopata?

Obvykle jej odborníci označují jako silně manipulativní osobnost se sadistickými, narcistickými a sobeckými sklony, bez špetky morálky, která se cítí nadřazena ostatním. Jejich životním cílem je moc, možnost ovládat ostatní.

Adolf Hitler splňoval všechny podmínky psychopata.

Henlejnovci, Novotní a jim podobní byli, jsou a budou. Ale je to člen ODS, takže máme prý k němu mít úctu...