Dotace jsou zlo. Obrovské zlo. Ale že hon na Babiše není účelovka snad věří už pouze babička z HorníDolní žijící v zemljance bez elektřiny a kontaktu s civilizací.

 

()

 Wagenknecht: Větší dotační podvod než čerpání dotací holdingem pana premiéra jsem v životě neviděl

 

(29.1.2020)

 Agrofertu můžeme proplatit většinu projektů, oznámil zemědělský fond

Evropská komise schválila, že Státní zemědělský intervenční fond (SZIF) proplatil většinu projektů pro holding Agrofert. Pochybnosti jsou pouze u jednoho projektu v hodnotě 1,6 milionu korun, řekl novinářům ředitel SZIF Martin Šebestyán.

 

Stejně tak, že dotace jsou zločin na který dojel socialismus s vedoucí úlohou KSČ netuší pouze dnešní vysokoškoláci pod vedením "Člověka v tísni".

Jásáme, jak k nám došly dotace z EU, ze kterých tyjí nejen Babišové, ale i všichni zaháčkovaní v Evropské unii včetně Jourové, zatímco ven posíláme násobně víc dnes už ani Brusel neutají.

Ale nyní díky účelovému pronásledování Babiše a nikoliv i všech ostatních se zjevuje obludný systém, kdy důchody jsou třetinové, sociální dávky jsou třetinové, protože "půlka" národa" pracuje na kauze Babiš. A protože takových kauz je tisíce, je jasné, že na tomto zvěrstvu pracuje tisíce lidí s ne nevýznamným platem.

Paradoxem je, že poslední dobou většinu z nich zaměstnal senátor Wagenknecht na Babišovi a asi by měl Senát vyzvat tohoto pirátského senátora, aby předložil účet, kolik stál tento hon na čarodějnice pod názvem "vymyšlená kauza Babiš".

 

Vážně my, občané České republiky máme platit politické hrátky a účelovky pana senátora, stahovat na tuto kauzu policisty, úředníky a státní zástupce, a tím uvolnit prostor pro rabování domů v okolí Prahy? Někdy se až zdá, jakoby Wagenknecht (Piráti) byl s těmito zločinci domluven, aby odlákal policii na kauzu Babiš a oni měli volné pole působnosti.

 

Netvrdím, že to tak je, ale náklady na tuto několikaletou kauzu už by stát měl vyčíslit a předložit panu senátorovi a Pirátům jako účet k proplacení. A pokud by na to neměli peníze, exekutor už by si věděl rady!

A nenávistný udavač Wagenknecht zuří: lidé plačte a plaťte. Zaměstnám další tisíce policistů, advokátů, právníků a státních úředníků, abych se Babišovi pomstil. Proboha, kdo tohoto člověka senátorem zvolil?

 

 Související

Šmejdi kradou a dostávají dotace, když stojí na správné straně, důchodci paběrkují. Jak za bolševika, že Hrušínský a Drahoši?

Největší zločin Kalouska? Kolik „stojí“ 528 miliard! Ani Jourová se nedopočítala! (2013)