To přece není normální, aby zvolená zástupkyně České republiky Jourová (ANO) útočila s Piráty na občany České republiky a vláda mlčela jako hrob. To, co dělá tato skupina je naprosto proti logice voleb, demokracii a selskému rozumu.

 

 Jourové hra na demokracii

To už měl větší logiku socialismus, nebo volby v Severní Korei. Štrougal, Milouš Jakeš a další sice blbě, ale alespoň měli snahu bojovat za ČSSR. Dnes zvolíme zástupce do Bruselu a Jourová oznámí, že máme držet huby a krok a od prvního dne nám vyhrožuje. A vláda mlčí, poslanecká sněmovna mlčí. Neuvěřitelné!

 

Babiši, jste raněn slepotou?

Vždyť je to naprosto zrůdný systém: tak proč Jourovou nezvolil Brusel, když zastupuje Brusel a nikoliv Českou republiku? Když do Bruselu byla zvolena s nějakým programem a pak vše totálně otočila? Může mi (nám) někdo vysvětlit, co je na tom demokratického? Není to spíše demokracie postavená na hlavu a hlavně, aby jí to sypalo milion měsíčně s doživotní rentou, o jaké se nezdá ani největšímu dříči v České republice, pokud nekrade jak straka?

A tato dáma drze kritizuje: „Polsko a Maďarsko jsou křehké demokracie“, svobodě slova by se v Maďarsku a České republice mělo zakroutit krkem. Kdo nejede podle not Evropské komedie (pardon Evropské unie) je dezinformátor a jde proti Evropské unii. (Neuvěřitelná antidemokratická špína)

 

Může někdo vysvětlit tuto hru na demokracii?

Ještě jednou

My jdeme k volbám, Jourová představila program

Zvolili jsme Jourovou

Jourová dostane milion měsíčně Z NAŠICH DANÍ!

Oznámí, že její názory už neplatí

A Jourová nezastupuje nás, ale Brusel, který nás vydírá!

Neskutečná zvrácenost

 

Předně: v předešlé funkci neudělala vůbec nic. I když tvrdí, že dřela jak kůň - hlásala rovnost žen a mužů. Dostala za to 32,85 milionu korun.

 

Nyní : měsíční plat eurokomisaře činí téměř 23.000 eur (skoro 600 000 Kč)

Průměrná mzda v Česku: 33 840 korun

Důchod bývalého eurokomisaře Vladimíra Špidly: 110 000 korun
Důchod Věry Jourové (stráví-li 10 let ve funkci): 232 000 korun
Průměrný důchod v Česku: 13 300 korun

Eurokomisaři dostanou navíc až 17 tisíc korun měsíčně na reprezentaci, zajištěny mají i finance na bydlení, a to 15% z platu, což dělá až 80 tisíc korun. I po skončení funkčního období budou po dobu tří let pobírat 40 až 65 procent dosavadního platu (217 tisíc až 325 tisíc korun). Možná dostává i stravenky jako socka...

 Za ty peníze udělá Jourová cokoliv. Když přišla o zaměstnání poradce dotací s platem cca půl milionu  (přiznala u soudu), chtěla se oběsit na podprsence. Tvrdila to, ale dá se jí věřit? A ještě jí obvinili z korupce. Nyní září jak sluníčko, penízky jí šustí a my cálujeme a budeme cálovat. Nebude na důchody? Jourová se směje. Důchod 230 000 Kč jí bude stačit na běžnou útratu. Ona je zlatá. To my jsme ti zločinci. Dře jako kůň a my jí ten zasloužený plat nepřejeme. Bojuje s dezinformacemi. A stačí i uronit slzu:

Našim ženám hrozí chudoba!

 

 P.S. Kdyby byla skutečná spravedlnost a demokracie, Jourová by se nám nevysmívala. Možná by se nesmála vůbec. Spravedlnost by ji dohnala...