BLESKOVĚ: pane Babiši, neměl už by už ministr Plaga začít používat mozek? O zdegenerovaných Pirátech ani nemluvě. Zelené pondělky, grétiny pátky, uprostřed týdne boj za svobodu s Milionem chvilek...

 

Nyní se další tři týdny nebudou učit. Proč nám z dětí a vnoučat děláte nevzdělané dementy?

 

A poslední komiks o uzavření škol je stejně stupidní jako inluze Valachové z ČSSD.

 

Aby bylo předem jasno: nekritizuji co nejtvrdší opatření proti šíření epidemie, ale způsob provedení na jednotlivých rezortech.

Příklad: dětičky nemusí do školičky, hurá jsou prázdniny, rodiče se trápí a dětičky...

Dětičky vyráží do obchoďáku. Partičky náctiletých holčiček vyráží do prodejen šminek a obchodníci si mnou ruce. Aspoň mají kšeft. Ti sportovní si jdou zasportovat. Usadí se do šatny v počtu až dvaceti a úžasná izolace je hotova. V čem je rozdíl sedět ve třídách, nebo obchoďácích, kde jsou nájezdy celých tlup skutečně nevím. Snad jenom inteligentní ministr Plaga a Piráti. Možná část zářné ODS v čele s Fialou. Ale já to vážně netuším. A zbytek zaleze k počítačům u někoho doma v počtu více jak deseti a k možné nemoci přibude hrůza rodičů, kteří si volno nemohou vzít. (Nebo dámy vyrazí do dětských restaurací. Nevěříte?

Neuvěřitelné

 Snadno se kritizuje, špatně řeší.

 

Jenomže když má někdo dutou hlavu, tak myšlenku nevyplodí.

V čem je problém, aby učitelka či učitel udělal namátkové kontroly, zda se nikdo nehoufuje? Obejít žáky a rozdat úkoly a tím pomohl rodičům? Za čtyři hodiny obejde většinou všechny! Navíc na druhém stupni není sám. V čem je problém, aby policista prošel obchoďák a pokud tam bude řádit dav náctiletých, zavolal sociálku a rodiče zaplatily mastnou pokutu? Stačí dvakrát, třikrát a ostatní si rozmyslí. Je mimořádná situace, dělají se mimořádná opatření.

Cukr a bič, odměna a trest.

V čem se ale liší uzavření školy a pak dětské houfování ví snad jedině ukrytý ministr  Plaga a jeho podřízení!

 

Upřímně: toto se týká především velkých měst, kde ředitelská volna stíhají stávky studentů a ze škol vylézají negramoti díky Valachové a dnes Plagovi!

P.S. Mimochodem blbeček a jinak to napsat nejde Pirát Hřib stále pláče, že nemá "koronavirozní" informace, když se na nás podrobně, skutečně podrobně hrnou 24 hodin denně. Vážně takový trotl, který zneužívá epidemie, má právo nosit primátorský řetez? A servítky si už nemá cenu brát!