V rámci zpřísnění boje proti koronaviru vydala vláda nařízení, že každý, kdo nemá rodilé místo v Praze (Brně, Ostravě, Litoměřicích či Plzni a Mladé Boleslavi) a bude tam přistižen, dostane pokutu 10 000 Kč. Toto bude kontrolovat městská policie.

 

Pirát Hřib (asi) nesmí opustit Slavičín na Moravě (u Gottwaldova, dnes Zlína) a do Prahy pod hrozbou trestu (asi) nesmí vstoupit, aby neroznášel koronavirus z nakažené Moravy. (Lidé jsou v izolaci na Litovelsku a Uničovsku v Olomouckém kraji) Policie ho bude sledovat.

 

Tak tuto idiotskou zprávu, kterou údajně vydala vláda České republiky, roznášela veřejnoprávní Česká televize a chytla se této zločinné paniky všechna její propagandistická chapadla. Pouze s malinkým rozdílem.

ZRCADLOVĚ!

Od čtvrtka běží na všech programech veřejnoprávní České televize v liště skutečně tato zpráva: lidé z měst mají zákaz (Hamáček upřesnil doporučení) vstupu na své chalupy a usedlosti a starostové jim budou blokovat vstup. A pak média ukazovala divadlo nejen z Kvildy na Šumavě, jak zoufalí lidé na venkovech brání roznášení koronaviru z Prahy a nenávist proti Pražákům a opačně Pražáků proti vládě na sociálních sítích dramaticky zhoustla. Vážně to není trestné a neměl by někdo dostat až osm let za tuto poplašnou zprávu jako ona dívka, které to hrozí a televize vyžaduje?

A nyní co vláda (naprosto správně) rozhodla a co měla zločinná či tupá média zdůraznit a vysvětlit. Opakuji důrazně!

Primátor pražský Pirát Hřib může odjet domů na Moravu do Slavičína u Gottwaldova (dnes Zlína) stejně jako ostatní z velkých měst a Prahy, či stejně jako studenti z Prahy vracící se domů, ale nesmí si tam sezvat všechny Piráty a Wagenknechty a pořádat bujaré večírky, stejně jako navrátivší se studenti z Prahy, protože to nejsou prázdniny a dny volna navíc, ale zamezení styku mezi osobami ve velké koncentraci. Naopak, pokud chalupáři a chataři vyjedou na své nemovitosti a budou tam pouze v úzkém rodinném kruhu, sníží ce koncentrace větších měst a navíc to pomůže psychologicky z depresí z uzavřených krabic paneláků.

 

Je jasné, proč to vláda udělala: studenti, herci, sportovci (např. Růžička prý) začali dělat bujaré večírky, nebo i v Krkonoších si (oprávněně) stěžovali, vláda musela zasáhnout. Pro ně to znamenalo placené volno a prázdniny navíc, ale to naopak koronavir může ještě více akcelerovat!

Za tuto rozpoutanou nenávist a zločinný výklad vlády by měl být někdo z těchto skutečně zločinných, nenávistných médií potrestán. Nenávistné nadávky na Pražáky jenom pršely a lze snadno dohledat i v médiích a nejen na sociálních sítích, ale přitom (kdyby to byla pravda), sami "venkovani" si pro koronavirus do měst jezdí.

A já se ptám: byl ten zločin špatného výkladu namířen proti vládě premiéra Babiše, nebo měl rozpoutat nenávist mezi občany? Odpoví na to policejní prezident a státní zástupci? Pane premiére, neměl by být potrestán i primátor Hřib z Moravy, že této poplašné zprávě nebránil a nevysvětlil ji a skutečné Pražáky či Pražany před nenávistí nebránil?

 P.S. Úvod byl úmyslně zrcadlově obrácen, aby lidé pochopili, na jakou zhovadilost a dezinformaci opět naletěli nejen z veřejnoprávní České televize špatným, či úmyslně dezinformačním výkladem.

 SAKRA, NEBYLO UŽ TÉ PANIKY, NENÁVISTI A UMĚLÉ HRŮZY Z VEŘEJNOPRÁVNÍHO MÉDIA DOST?

A JEŠTĚ PŘIBUDE DALŠÍ PROGRAM!

PROČ SE NEZRUŠÍ SPORT A ČT24 A MÍSTO NICH NENÍ PRO VYDĚŠENÉ OSAMOCENÉ LIDI JEDEN?