Musím upřímně napsat, že já bych se neudržel a jak za slizský monolog Žitníkové, tak zrůdné podrazy a výpady manipulátora Václava Moravce bych učinil "gesto".

 

Hosté: ministr zdravotnictví Adam Vojtěch, předsedkyně Odborového svazu zdravotnictví a sociální péče Dagmar Žitníková a epidemiolog a vedoucí Ústavu epidemiologie Ostravská univerzita - Lékařská fakulta Rastislav Maďar.

Žitníková je dlouhodobě známá, že se snaží vydírat všechny, ale sama se nemíní soustředit na kvalitu sester. Hlavně sypejte peníze a sypejte peníze a nechť ostatní třeba pojdou hlady. Odborářka. Za "minimální mzdu". A ani se tím netají.

 

Ale to šílené, které dnes zaznělo, už je na "řádné gesto".

Tato dáma tvrdí (přehnaně, ona to říká decentně), že zdravotní sestry jsou dementní, neví, jak se chovat, jak se zachovat a ministr zdravotnictví selhal, když je to nenaučil. Nevědí, jaké roušky jsou na co, údajně dřív žádné nepoužívaly. Dokonce prý ani naše dementní zdravotní sestry nevědí, jak se svlékat, když je někdo nakažen a Vojtěch jako ministr všechny ohrozil, protože je to nenaučil! Ale mají prý obrázky z MZ, tak to zvládnou.

A navíc je ministr zločinec, protože mu zadrželi v zahraničí kamiony s ochrannými rouškami. Veřejnoprávní dezinformační médium unese vše?   Měl ministr Vojtěch povolat bolševika generála Petra Pavla do zbraně a tento materiál ze skladů, kde byl zadržen, vystřílet a osvobodit?

Fascinující: v každém zaměstnání jsou školení, jak se chovat při chemickém ohrožení, jak se nakládá s odpady a tato extremistická dáma si dovolí říct v televizi, že odbory připustily, aby žádná školení zdravotní sestry neměly?

Co je za zrůdu Moravec, který tyto manipulativní, dezinformační špíny na veřejnoprávním kanálu připustí, vlastně iniciuje?  Za milionový plat!!! Co je to za (a neodpustím si) šmejda, která si toto dovolí říct ve veřejnoprávním médiu? Pokud je to pravda, tak by policie okamžitě měla tuto dámu zatknout za těžké ohrožení zdravotních sester stejně jako krajské zdravotní kontroly. A marně se to snažil i epidemiolog brzdit a vysvětlit, marnost nad marnost.

 

Musím říct, že naprosto, naprosto nevěřím, že sestry jsou dementní a nic nevědí,že nemají školení,  že neví, jak se mají svlékat a oblékat, protože toto musí vědět nejen ony, ale i hasiči a další záchranné složky! Pouze nikdo neměl z tak obrovskou epidemií 100 let zkušenosti a nebylo z čeho čerpat a když se má naráz vydat milion respirátorů které nejsou, tak prostě je to hrozné, ale nejsou. Mimochodem i na trapné veřejnoprávní televizi jsou přednášky, co se má, může a musí nosit. Jenom zdravotní sestry to prý nevědí...

Co je vlastně na tom špatného, že flákající se studentky mohou šít roušky místo kafíček a diskuzí o sexu?

P.S. pan epidemiolog Maďar mluvil skvěle a přesně a tak ho Moravec nechtěl pouštět ke slovu a musel dopovídat fakta. To jsou skutečné zločiny moderátorské a nikdo, nikdo to nepotrestá! Jak je to možné?