Pozvolna vychází najevo, proč nejsme soběstační v rouškách a respirátorech a z Kubka to leze jak z chlupaté deky. Rozdíl je pouze v tom, že zatímco klasičtí zlodějové šáhnou někomu do kapsy, lékaři na to mají lobbisty.

 

Každý si může připomenout, jak se propouštělo, jak se zavíraly provozy a šičky šly na dlažbu. Za našich mladých let byly všude švadleny, oděvní průmysl, dnes jsou údajně nepostradatelné neziskové organizace, lékaři tvrdí, že tu chátru můžeme propustit, protože lékaři "Děkujeme, odejděte","Náš exodus, váš exitus"  a kdo je víc a zatímco lékaři mají i 150 000Kč měsíčně, žebrota švadleny mohou žít za deset tisíc, protože je lékaři nepotřebují. Stačí, když lékař vstoupí do místnosti a pacient je ihned zdravý. A pokud nedostanou platy jako v Německu nebo v USA, vyhrožuje Kubek a další, tak si tu pochcípáte a můžete se léčit sami. Odcházíme.

A bum ho! Najednou se zjistilo, že lékaři a sestry chcípají také, když předtím vykopali švadleny, chcípají bez optiků a zámečníků, kteří ty přístroje dají dohromady a lékařům je dají do rukou. Bez nich jsou lékaři chcípáci, jako my všichni. Chcípáme všichni a exitus nás čeká všechny.

Vydíráním lékaři vykradli systém a pak nebyly peníze, aby se švadlenám a dalším zaplatilo. Prý nakoupí v Číně a naši dělníci ať chcípnou. Hlavně USA je ten nejzářnější příklad. A po nich Velká Británie.

 

Nepoučili se: v USA jsou lékaři milionáři a USA jsou na huntě, zdravotnictví se hroutí a ošetřuje jenom deset procent bohatých a ostatní leží na náklaďácích a rozkládají se.

 

Zastavte tan prapodivný komunismus, kdy si lékaři mohou hrábnout na všechny dotace a jsou jako Bůh. Jenomže Bůh nepotřeboval švadleny na roušky, nepotřeboval nádeníky, kteří by to Kubkovi přitáhli, nepotřeboval elektrikáře, kteří by ty přídtroje zapli a bez nich je lékař jenom námezní dělník. Je prostě jako my všichni! A jeden bez druhého se neobejde, tak na co Kubku to vyhrožování a vydírání o mnohanásobných platech a že se bez švadlen lékař klidně obejde?

A bylo nám to k smíchu - prý socialistická agitka

 

Občas stojí za to se zastavit a zamyslet se. Buď budeme mít milionáře lékaře a chcípat nám bude zdravotnictví a nebo budeme mít robusní zdravotnictví a přiměřené platy lékařů svému vzdělání. Ale americké platy lékařů a neošetřené občany jako v USA?

A kdo chce odejít, ať jde, pane Kubku, ale ať si ty desítky milionů za 19 leté bezplatné vzdělání, které jim platíme my všichni, zaplatí sami či jejich západní zaměstnavatel! Proč máme ze svého dotovat západ?

Lékaři mají žít v komunismu a my máme na ně dřít? My bez nich, ale oni i bez nás se neobejdou! A COVID-19,  koronavirus SARS-CoV-2 to ukázal v celé nahotě.

 P.S. Vzdělání stojí státy strašné peníze, takže USA kradou vzdělané v Evropě, Německo, Británie, Švýcarsko krade hlavně v České republice a my bereme zavděk ukradené Libyice, Ukrajince či Bulhary. Tomu se dnes říká kapitalismus - rozkrádalismus. A to jsou další peníze, jak dotujeme skrytě západ.