Buď je svoboda, nebo totalita. Pokud je totalita, musíme bezpodmínečně poslouchat Brusel a Jourovou, nebo je u nás demokracie a svoboda a to znamená, že lid rozhodne, zda Jourová je, či není součástí totalitního sytému!

 

Když se zaposlouchám do výroků bolševika Kocába, který tvrdí, že je antibolševik, zatímco všechny jeho výroky jsou jako okopírované ze stalinistické doby, tak mi (a zdá se, že většině národa dokonce i podle průzkumů) vstávají vlasy hrůzou na hlavě.

 

Za bolševika jsme slýchávali: vedoucí úloha KSČ

Za bruselského bolševika slyšíme: vedoucí úloha Bruselu.

Za bolševika jsme slyšeli: kdo nejde s námi, jde proti nám.

Za bruselského bolševika slyšíme: kdo nejde s námi, jde proti nám.

Za bolševika byla cenzura: vše musí být schváleno vedoucími politruky z KSČ.

Za bruselského bolševika slyšíme: vše musí být schváleno vedoucími politruky z Bruselu

Totalita vyjmenovávala zločince proti komunistické totalitě: Václav Havel a další

Dnešní totalita vyjmenovává zločince proti bruselské totalitě: Novotný, Franta, Jovanovič, Zbytek a další...

Bolševici řvali: republiku si rozvracet nedáme, se Sovětským svazem na věčné časy a nikdy jinak.

Bruselští bolševici jako Kocáb řvou: republiku si rozvracet nedáme, s Evropskou unií na věčné časy a nikdy jinak.

 

Tak proboha, v čem se lišili prosovětští bolševici od dnešním prounijních bolševiků? V čem je lepší dnešní totalita Minářů, Kocábů, komunistů generálů Petrů Pavlů, Hřibů či udavačů Kolářů? Já fakt nevím, ale nechce se mi věřit, že bych chtěl opět totalitu, která zde byla od roku 1948 do roku 2020 s přestávkami mezi léty 1966 - 1968 a 1990 - 2004.

To jsme si té svobody skutečně zatím moc neužili.

 Kde berou Kocábové, Kolářové či prapodivná parta z Miliónu chvilek tu drzost vnucovat nám jako bolševici, co si máme myslet a koho volit? Proč si nedají na hruď srp a kladivo, když jsou jejich pohrobci?

 Mimochodem, všimli jste si, jak marketigová komedie na demokracii Milionový Minář stále drze  hovoří za český lid a jeho přátelé volební jen tak tak přelezou hranici 5% do Parlamentu? Není to proto, že na Letnou chodili všichni nespokojení, ale myšlenka marketingového komika Mináře je jim cizí?

P.S. K úvodnímu obrázku: v září 1998  přijela do Matiční skupinka z Rady Evropy na romskou problematiku, potom zástupci Komise, různí politici z EU za stavbu plotu kritizovali ČR a přidal se i tehdejší prezident Václav Havel. A pozdější ministr Michael Kocáb si nabízený byt přijel v roce 2009 v Janově prohlédnout, ale nikdy se tu už neukázal. Všichni se smáli, že bez armády se před Romy podělal a poslal by tam Abbásovou. Hrdina, co prý vyhnal sovětskou armádu...