Mají právo to voliči od vrchního senátora žádat? Říká se, že v demokratickém systému by měl volič kompletně své nejvyšší ústavní činitele znát. A prapodivný senátor Vystrčil s jeho fantasmagorickými výkřiky a stihomamem se jeví jako značně politicky nesvéprávný "zástupce lidu". Vlastně, vždyť je z ODS jako Řeporyjec...

 

Ne nebojte se, nikdo se nezajímá, zda náhodou není ženamuž.

Vysvléct do naha znamená v politickém žargonu zapojit kompletně všechny orgány k tomu určené, zda pan senátor Vystrčil z ODS nemá impuls k jeho stihomamu na kontech, které nejsou v českých korunách a které se mohou odkusi jaksi kamsi někam přesouvat.

Pokud totiž z dějin vzniklo dávné úsloví "není kouře bez ohně", i zde by fantasmagorické výkřiky nemusely znamenat duševní nepohodu, ale zapojení do spolupráce přes jiné instituce, než jsou k tomu oficiálně určené.

 

Předseda Senátu Miloš Vystrčil (ODS) v úterý oznámil, že se jeho cesta na Tchaj-wan stává reálnější, pokud bude Čínská lidová republika dále diktovat Senátu, co má, nebo nemá dělat. Jenomže tomu géniovi nikdo neprozradil, že Tchaj-wan je součástí Číny jako Katalánsko součástí Španělska.

Mimochodem, všimli jste si, jak zbabělec  Vystrčil zalezl pod stůl, když za referendum zavřelo Španělsko politické vězně na 12 let, což si nedovolili ani komunisti proti Václavu Havlovi? A tací zbabělci, co hlasitě ječí, když mají ochranu, jsou nyní v našem čele. A pak když se něco šustne, zalezou mámě nebo manželce pod sukně. Vůdci...

Vystrčile, jste ODSácký chudák. Škoda, že nepředložíte rentgen s tvarem páteře...