Vytisknout

Každý den, každý pořad začíná tím, že Babiš vypnul stát a nikdo to Soukupovi nechce nahradit. A i když mu už každý vysvětlil, že když je neschopný, tak ať nevydírá, zas a znovu běhá za každým, jaké má ztráty z reklam a kdo mu to zaplatí.

 

A také skladba hostů podle toho vypadá

Tu Řeporyjec pošahaný, tu ricinový Pirát Hřib, tu Kocáb, co vyhnal chudáky dědečky a babičky - starousedlíky z Matiční společně Václavem Havlem, tu extremistický zástupce opoziční, jehož jediným smyslem je nadávat na Babiše a Zemana, Čínu a Rusko a hlásat o zářných zítřcích božské EU.

Každý den má Soukup projev, že to takhle dál nejde, že Babiš vypnul ekonomiku, že mu Babiš nechce pomoct, vláda nic nedělá, nechá ho umřít, chudák Soukup, co s tím uděláte moji milí Piráti, Kocábové, pomožte prosím, já se budu plazit v prachu, já už budu hodný soudruzi z Bruselu...

 

Tragédie, či tragikomedie?

Soukupe, když na to nemáte, tak Barrandov zavřete a nekvílejte, jak je vláda špatná. Prostě nemáte reklamy, protože jste neschopný a zařadil jste se mezi FORUM 24, Evropské hodnoty a celou plejádu obskurních pseudomediálních štěků s monologem na pláč.

Soukupe, dám vám radu: zavřete ten cirkus a neztrapňujte se stále víc. Zpočátku jste vypadal jako naivní, nezkušený planoucí zástupce pravdy a práva.

Kde ty loňské sněhy jsou.

 

Dnes je Soukup lidem k smíchu a navíc mnozí nadávají, že čím víc mu teče do bot, tím víc je z něj cítit nenávist, kterou už ani neskrývá. Prostě takový Šafr z Forum 24 křížený Jakubem Jandou od tyče z Evropských hodnot. Nic víc...

 

 Související

Proč se údajný bojovník za pravdu Soukup (Barrandov) najednou chová jak magor? Už se provalilo...