Tak my starší už jsme zvyklí na ledacos. Ale takovýto ÚDAJNÝ majstrštyk se podaří málokomu. Kdyby se BIS zeptala občanů České republiky, tak nemusela pátrat a nechat se zesměšnit.

 

BIS nevadilo, že se nad dvoukolákem (kufrem) ricinovým řezali občané smíchy. Že se říká Koudelkovi novičokový král. Ani policii to nevadilo, z našich daní přidělila třem komikům chůvy, aby se Hřib s Kolářem a Novotným prý strachy nepokakali.

Vtipy neberou konce

 

A z Koudelky BIS si dělají legraci i děti, co si hrají na zloděje a policajty. Jak nás mohou chránit, když naletí každému moulovi? Dvoukolák s kufrem ricinu. A ještě tam přihodili novičok!!!!!!!!!!!?

To nemá chybu...

 

Jenomže to má možná ještě jinou konotaci. Závažnou. Ve hře je bilion korun. A to už legrace není.

Tohle divadlo zařídil už před léty Schapiro, když se schylovalo rozhodnutí a dostavbě jaderné elektrárny.

Zde jsou důkazy - Hospodářské noviny, kdy Schapiro zrušil tendr, protože jsme prý drze nevybrali Američany

A opět je ve hře antiruská propaganda

 Že údajně udělali z BIS Rusové idioty, že veřejně tajnou službu BIS ztrapnil Kundra a že naskočili na údajný anonym, čímž jakýsi hoax vyvolal málem vojenskou eskalaci podobně jako v Iráku, kdy jeden podvodník tajemný informátor našel chcemické zbraně, pak zemřelo půl milionu lidí, aby následně americká armáda řekla promiňte, informátor lhal, tak na rozbombombardovanou zemi a půl milionu mrtvých zapomeňte - co jsme si, to jsme si...

A zde nám Babiš s Petříčkem tvrdí, že se pohádali dva Rusové, oznámili, že tady putuje tajemný muž jako v Iráku s chemickým kufrem ricinem, trojice boží Novotný, Hřib a Kolář - bezvýznamní z jejich ale i z našeho pohledu šašci lezou kanálama, prý jim policie zajistila ochranu za naše peníze...

Dement a oficiální politik Řeporyjec vyhlásí válku Rusku, chce pověsit a zabít ministra zahraničí Ruska Lavrova, a považte, Česká televize tvrdí ústy dalších géniů, že se Lavrov nechtěl nechat zabít a dokonce Rusko protestovalo proti provokacím přejmenování náměstí u ruské ambasády a urážkách maršála Koněva, který osvobodil koncentrační tábory a Československo, že tím prý provokovalo Rusko Českou republiku a NATO!!!

Takže kdyby se Lavrov nechal pověsit a zabít Řeporyjcem Novotným, pak by teprve bylo Rusko demokratické?

JE TO NORMÁLNÍ?

 

Neměli by jít do Bohnic lidé jako Kundra, Řeporyjec Novotný, Hřib a Kolář včetně Fischera?

To ale není vtip!

 

A Kundra má přístup do veřejnoprávního média a vypráví báchorky!

Jakým právem zesměšňují občany České republiky, uráží prezidenta Zemana, který ihned oznámil, že je to šaškárna a podvod - lež zvaná módně hoax, BIS nás opět zavedla pod Koudelkou na scestí a je schopna pouze papouškovat o tajemných konspiračních dezinformacích, napojených prý na Rusko a Putina? 

Bývalý právník Václava Klause - prezidenta

Neuvěřitelná fraška, kdyby se to netýkalo života našich, českých občanů! Vážně nikdo nebude potrestán, vážně nikdo nebude odvolán, vážně nikdo nepůjde do Bohnic,  pouze český občan zapláče a zaplatí škody za tyto tupé, české psychohrátky proti Rusům v řádech bilionů?

 P.S. Prý zabití Lavrova a pověšení Řeporyjcem Novotným včetně vyhlášení války Rusku je dobře připravený komplot Ruska, píše další expert Votápek. Teda jako sorry, ale na to už není slov...