Tak prý Avifavir neexistuje a vycucali jsme si to z prstu, vyřvává jakýsi Cemper - manipulátor.  A na životech bělochů nezáleží, ale míň nezáleží, než to na západě píší! Jak dlouho ještě tento manipulátor bude drze napadat jiné?

 

Nastal konečně čas, aby se Skrytá Pravda stala veřejnou pravdou a veřejná lež skrytou lží!

A je na vás, milí čtenáři, zda si napsané ověříte, nebo uvěříte, že je to výmysl skryté pravdy na zakázku z Ruska placený rubly...

Když něco vypadá jako kachna, kváká jako kachna, tak to asi bude kachna. Zmiňovat se o jakémsi Cemperovi, který si říká Velký MANIPULÁTOR  internetu a tváří se honosně jako vůdce pravdy, který nedávno hledal další manipulátory, sám sobě vymyslel název, který sedí jak zadek na hrnec!

 

Tak tento Cemper neboli velký to geroj  - manipulátor za čistotu pravdy oznámil:

Na životech bělochů nezáleží, napsala pedagožka.

Což je pravda.

Ale dle manipulátora Cempera to sice napsala,  ale tak úplně to, že na životě bělochů nezáleží, nemyslela, pouze jen z části to tak myslela. Což není tak, že by to myslela úplně vážně a všichni, kdo napíší, že na životech bělochů nezáleží, posílají po internetu dezinformace, i když jen trochu dezinformace!

Blázen? Nebo jen trochu blázen?

A manipulátor Cemper, co pracuje s jinými manipulátory elfy a i jinými, co jako jsou vysvětlovači manipulátorů,  manipulují s dalšími manipulátory a vysvětlují jen tak trochu nevysvětlitelné. Jednou je odborník chemik, podruhé psycholog, potřetí táta pravdy, počtvrté hrdinný obhájce europravdy...

 

Další výblitek Cempera - MANIPULÁTORA

 Tak ten chudáček napsal: Sociálními sítěmi koluje propagandistický článek webu Skrytá pravda „ŠOK! Rusové jako první na světě spustili sériově lék na COVID – 19 koronavirus!“ Příspěvek sdílel například i poslanec SPD Radek Koten. 

A pak se rozepisuje o.., favipiraviru, který nakopíroval bůhví kde a že prý je to propaganda proruského (asi magora), neb favipiravir není ruský (což také nikde nikdo nenapsal) a tak se pere MANIPULÁTOR Cemper sám se sebou a rve se jako lev za europravdu, kterou mu nikdo nebere. Možná je nemocný, ale proč si bere do hub. (úst) jiné, když ani sám není schopen okopírovat správné názvy a popisuje favipiravir?

 

Zajímavé, také vás to napadlo?  Pokud avifavir na bázi favipiraviru je taková kachna, proč se snaží tak zoufale manipulátoři vymazat tyto informace z internetu a nepočkají, aby ti, kteří s tím vyšli, si v tom "údajném" podvodu vymáchali ústa?

 

A zde je důkaz - odkaz, že to není vycucané!

60,000 doses of avifavir, a COVID-19 treatment, to be ...

 A zde:

Koronavírus: Rusko už otestovalo vakcínu na vojakoch, chcú ju dodať na svetový trh    Aktuality.sk

 

P.S. Možná ale důvod nepříčetnosti je jinde:

 

Výrobce už stanovil cenu remdesiviru

Americká společnost Gilead Sciences, která vyvinula remdesivir oznámila, jaká bude cena tohoto experimentálního přípravku. Kompletní léčba vyjde na 2340 dolarů. tedy 55 tisíc korun. Pic kozu do vazu. Prý v USA a Švýcarsku prodělali na Tamiflu s ebolou, zde se musí zahojit a to drzé Rusko by to prodávalo levně. A zase by porazilo USA - to zaostalé Rusko...

 

A samotný Jan Cemper?

Snaží se prý propagovat etický způsob života. Je věřící a otevřeně se hlásí ke své homosexuální orientaci. Z důvodu nepovedené operace vrozeného rozštěpu patra trpí drobnou vadou řeči. A jeho vidění světa je bráno touto optikou.