Kam až zajnou neskutečně drzí extremisté jako je Železný a Moravec? Kde berou tu drzost, že televize je jejich a tak si tam mohou urážet koho chtějí, kopat do koho chtějí a český občan má držet hubu a krok?

 

Železný tvrdí, že je svoboda slova a může si urážet koho chce, jak chce, že mu veřejnoprávní médium patří

a nikdo ho nezastaví!

Pane Železný, žádné malé extremistické skupince Česká televize nepatří. Ta Česká televize je veřejnoprávní a patři lidu České republiky, nikoliv vám. Ta neskutečná drzost je na okamžité odvolání generálního ředitele Dvořáka, pokud nevyrazí redaktora Železného!

 

... mně, prosím, ponechte právo, abych kdekoli naopak veřejně odsuzoval...

Je zvláštní, že 31 let po revoluci člověk musí použít dikci zákona, aby vysvětlil něco, co by mělo být jasně daným společenským axiomem…

Podepsán autor moderátor ČT Vladímír Železný

 

Moderátore Železný, drze a špinavě jste zaměnil slovo moderátor za slovo majitel!

Kdo jste, moderátore Železný?

V České televizi nemáte absolutně vůbec žádné právo si říkat, co si myslíte, a co vás napadne. Jste pouhý hochštapler moderátor a máte právo akorát držet hubu! A uvádět hosty na obrazovku! Na svém webu si pište zhovadilosti jaké chcete, ale Česká televize není váš majetek, takže vaše idiotismy si přeneste mezi své extrémisty!

Kde byl váš hlas o svobodě, když byli souzeni lidé za výroky, že romský tábor nebyl vyhlazovací, ale pracovní? Kde je vaše hrdinnost, když se Moravec a Jourová naváží a vyhrožuje lidem, kteří nemají "váš správný, europejský" názor? A komunista generál Petr Pavel,  komunista Rychetský ve veřejnoprávním médiu nevadí? Samozřejmě jste byl podělaný protestovat, protože jste zbabělec a nula! Ale pod ochranou vyjete a špiníte!

 

Myslíte redaktore Železný, že okupace České televize úzkou partou extremistů v roce 2000 bude trvat donekonečna?

Kdo jste, že si osobujete právo urážet hrdiny a osvoboditele Čecho-Slováků, Ukrajinců, Poláků a dalších národů? Co jste za zrůdu, která se nezastaví před ničím? Jděte k čertu a už se nevracejte!

Pokud nedostane Železný padáka, měl by ho dostat okamžitě generální ředitel Dvořák!

 P.S. Další hajzl, kterému bylo v roce 1989 šesnáct let a vykládá, jak jsme tenkrát za komunistů, ještě než se narodil, žili!

 

Související

Bude neuvěřitelná urážka našeho hrdiny generála Ludvíka Svobody v České televizi bez potrestání?